Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obožavaju ga

Tribine Santiago Bernabeua zapjevale Luki Modriću: Ovo su stihovi posvećeni kapetanu Vatrenih

Luka Modrić odigrao je 87 minuta u susretu Real Madrida i Manchester Cityja.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nakon što je preskočio dva ligaška susreta zbog ozljede, Luka Modrić je odigrao gotovo svih 90 minuta polufinalnog susreta Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja (1:1).

Madriđani su poveli u 36. minuti dvoboja, a sve je krenulo od kapetana Vatrenih koji je sjajno proigrao Camavingu. Francuz je povukao i proslijedio strijelcu prekrasnog pogotka Viniciusu.

Luka Modrić VIDEO Modrić komentirao Cityjev gol: "Zaslužili smo više, lopta je ranije izašla iz igre" divider

Još jedan Modrićev potez izmamio je uzdahe madridskih tribina, ali i korisnika društvenih mreža, koji su ostali očarani njegovim prvim dodirom. Ipak za 87 minuta na travnjaku, španjolski novinari su "nagradili" Modrića ne baš visokom ocjenom 6.

Samo su dva igrača bila slabije ocijenjena od hrvatskog kapetana, Karim Benzema i Aurelien Tchouameni, ali svejedno je Modrić zaradio ovacije navijača, i to zbog lojalnosti Kraljevskom klubu.

Real Madrid - Manchester City Je li Real oštećen? Španjolac objasnio zašto se VAR nije uključio nakon Cityjeva pogotka divider

"Kako te mogu ne voljeti", zapjevale su tribine Santiago Bernabeu hrvatskom nogometašu, koji je na stolu imao bogatu ponudu saudijskog Al Nassra, ali sve je to ostavio po strani.

Strpljivo je čekao i dočekao poziv Florentina Pereza, koji mu je ponudio novi ugovor, i to po istim financijskim uvjetima što znači da će ostati među tri najplaćenija nogometaša Kraljevskog kluba...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider