Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcija nakon utakmice

VIDEO Modrić komentirao Cityjev gol: "Zaslužili smo više, lopta je ranije izašla iz igre"

Odluka o finalistu Lige prvaka pada sljedećeg tjedna na Etihadu.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, proveo je 87 minuta na terenu u prvom susretu polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja (1:1).

Mariđani su poveli u 36. minuti, a sve je krenulo od Modrića, koji je sjajno proigrao Camavingu, a ovaj proslijedio strijelcu krasnog pogotka Viniciusu. Ipak gosti su uspjeli do izjednačenja preko Kevina De Bruynea, ali njegov pogodak je podigao dosta prašine u Španjolskoj.

Mnogi smatraju da pogodak nije važeći, jer je lopta izašla van terena u ranijem dijelu akcije:

Luka Modrić VIDEO Modrićev prvi dodir na utakmici bacio svijet u trans, koja elegancija divider

"Rezultat je otvoren, odigrali smo dobru utakmicu. Znali smo da će imati posjed, ali nisu puno toga kreirali. Mi smo imali više šansi, šteta gola koji su nam zabili. Mislim da je lopta ranije izašla iz igre, ali ništa se nije dogodilo", kazao je Modrića pa dodao da su morali ispraviti neke stvari na poluvremenu:

"Trener nam je rekao da moramo imati veći posjed lopte, da moramo više kreirati. Zaslužili smo više, ali ovo je pozitivan rezultat. Idemo tamo s nadom, samopouzdanjem i vjerom da možemo pobijediti. Zaslužili smo više, znali smo da se ništa neće riješiti ovdje", zaključio je Modrić.

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka na Etihadu se igra u srijedu, 17. svibnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider