Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upisao novi poraz

Trese mu se stolica: Jones otkrio zašto nije bilo Hrvata u zapisniku

Trener Southamptona upisao je novi poraz u engleskoj Premier ligi.

Nathan Jones (Foto: Afp)

Opasno se trese stolica Nathanu Jonesu, treneru Southamptona. Protiv Wolverhamptona, izravnog konkurenta za ostanak u engleskoj Premier ligi, upisao je poraz na domaćem terenu, iako je imao igrača više od 27. minute susreta.

Uoči susreta Jones je sve neugodno iznenadio odabirom igrača za subotnji susret, u zapisniku nije bilo dva hrvatska nogometaša, Mislava Oršića i Duje Ćalete Cara.

Nakon što ih je vratio iz mlade momčadi, mnogi su očekivali da će konkurirati za ovaj ogled, ali to nije bilo tako. Na konferenciji za medije Jones je objasnio svoju odluku novinarima:

Nathan Jones Trener Southamptona izostavio Hrvate iz zapisnika pa upisao poraz s igračem više: "Riješite se ovog klauna" divider

"To je bila moja odluka, biram igrače i pokušavam pobijediti utakmice. Ćaleta Car je, da budem pošten, imao malo nesreće. Vraćao se u formu, a onda je dobio crveni protiv Newcastlea. Oršić? Osjetili smo da su drugi malo ispred njega, to je to", rekao je Jones pa dodao:

"Ništa zlonamjerno ili loše", zaključio je velški trener koji je na pitanje o svojoj budućnosti na klupi Southamptona odgovorio sljedeće:

"Nemam pojma".

Za kraj dodajmo da je novi poraz žestoko razjario navijače Southamptona koji traže njegov odlazak, i to što prije.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider