Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su razjareni

Trener Southamptona izostavio Hrvate iz zapisnika pa upisao poraz s igračem više: "Riješite se ovog klauna"

Nathan Jones je upisao novi poraz na klupi Southamptona.

Nathan Jones (Foto: Afp)

Nogometaši Southamptona doživjeli su težak udarac u borbi za ostanak u engleskoj Premier ligi. U sklopu 23. kola upisalii su poraz na domaćem terenu od Wolverhamptona (1:2), i to s igračem više.

Nathan Jones, trener Southamptona neugodno je iznenadio odabirom igrača, u zapisniku nije bilo ni Mislava Oršića ni Duje Ćalete Cara. Nakon što ih je vratio iz mlade momčadi, mnogi su očekivali da će konkurirati za dvoboj protiv izravnog konkurenta za ostanak, ali to se nije dogodilo. 

Uopće nisu bili u njegovim kombinacijama za važan susret u kojem su, naposljetku, upisali poraz. Poveli su Sveci pogotkom novog pojačanja, Alcaraza u 24. minuti dvoboja za oduševljenje na tribinama, a samo tri minute kasnije stigle su nove, sjajne vijesti.

Igor Tudor Tudor šokirao sve izjavom o svojoj trenerskoj karijeri: ''Prevelik je stres'' divider

Gosti su ostali s igračem manje, Lemina je zaradio drugi žuti, a svi su očekivali da će Southampton u potpunosti preuzeti konce igre. No Wolverhampton je sve preokrenuo, prvo su izjednačili nakon gola Bednareka u 73. minuti, a u 87. minuti uslijedio je novi šok.

Joao Gomes zabio je za pobjedu i velika tri boda u borbi za ostanak!

Navijači traže odlazak Jonesa

To je žestoko razjarilo navijače Southamptona koji su osuli paljbu po treneru nakon novog poraza. Traže njegovu smjenu, a ovo su samo neke od reakcija navijača na Twitteru:

"Hvala ti na uspomenama Nathans Jones, ali vrijeme je da odeš".

"Je li već otišao", upitao je jedan navijač klupsko rukovodstvo Southamptona.

"Odmah se riješite ovog klauna".

Perišićev Tottenham teško poražen

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić igrao je do 75. minute za Tottenham Hotspur koji je na gostovanju kod Leicester Cityja pretrpio uvjerljiv poraz (1:4).

Tottenham je poveo golom Bentancura (14) iz gužve nakon kronera, ali je Leicester ekspresno preokrenuo golovima Mendyja (23) i Maddisona (25) sredinom prvog poluvremena. Iheanacho (45+4) je na samom ispteku prvog poluvremena povisio na 3:1, da bi Barnes (82) postavio konačni rezultat.

Ivan Leko Leko: ''Rezultat je možda i prevelik na kraju. Pojačanja dolaze, ciljamo na kvalitetu'' divider

Vodeći Arsenal nije uspio slaviti u trećoj utakmici zaredom, ovoga je puta odigrao 1:1 na svom terenu s Brentfordom. Domaće je u prednost doveo Trossard (67), a poravnao je Toney (75) iz akcije u kojoj su gostujući igrači u nekoliko navrata plesali po rubu zaleđa.

Asenal sad aima 51 bod, šest više od drugog Manchester Cityja koji će u nedjelju igrati protiv Aston Ville. Brentford je osi sa 34 boda.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider