Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na poluvremenu je bilo i galame

Trener Varaždina: ''Sve u svemu, ovo je realan rezultat. Dinamo je bio jako dobar''

Mario Kovačević osvrnuo se na remi svog Varaždina i Dinama 1:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaći Varaždin i gostujući Dinamo remizirali su 1:1 u 14. kolu SuperSport HNL-a.

Varaždinci su imali prednost sve do 94. minute susreta, ali Azer Mahir Emreli donio je Dinamu vrijedan bod u borbi za titulu. Nakon utakmice Mario Kovačević osvrnuo se na predstavu svojih igrača.

Ante Crnac Tražili ga Dinamo i Hajduk, ali on blista u Poljskoj: Novi pogodak i asistencija velike nade hrvatskog nogometa divider


''Kad imate 1:0 pa primite gol u 94. minuti, pomiješani su osjećaji. Ponosan sam na svoju momčad, jer je Dinamo bio baš jako dobar u prvom poluvremenu, iako smo mi puno toga dali. Ali, imamo i dobrog golmana, koji je puno toga obranio, nešto su i promašili, ali preživjeli smo to poluvrijeme'', rekao je strateg Varaždinaca pa dodao:


''Bili smo nekako preplašeni! Bilo je u poluvremenu i galame, znali smo da možemo bolje, da možemo biti opasniji. Zabili smo taj gol, onda nas je Dinamo pritiskao, nismo imali snage za zabiti još jedan, dobro smo se branili, ali nismo izdržali. Na kraju mogu biti zadovoljan.''

Slavlje igrača Varaždina Dinamo izvukao bod u Varaždinu u posljednjim sekundama utakmice divider

Zašto ste rekli preplašeni?

''Nismo ulazili u duele, prebrzo smo se rješavali lopte, a Dinamo je bio jako dobar, to nas je još više uplašilo, povukli smo se nepotrebno. Trebala nam je jedna dobra akcija, imali smo šansu i u prvom dijelu, od 20.minute smo igrali ipak bolje. Na kraju, ovo je realan rezultat'', zaključio je Kovačević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider