Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenadio navijače

Trener Southamptona objasnio zbog čega je poslao Oršića i Ćaleta-Cara u drugu momčad

Jones je poslao Mislava Oršića i Duju Ćaleta-Cara u drugu momčad, odlučio je pojasniti razloge.

Mislav Oršić (Foto: Afp)

Potez trenera Southamptona Nathana Jonesa iznenadio je navijače engleskog kluba, ali sve i u Hrvatskoj.

Jones je poslao Mislava Oršića i Duju Ćaleta-Cara u drugu momčad koja je igrala susret PL Cupa protiv Sheffield Uniteda i slavila 1:0.

Hrvatski dvojac je bio u prvih 11, a Nathan Jones je odlučio pojasniti svoju odluku.

"Duje očito dobro igra, ali propustio je nekoliko utakmica. Propustio je prošli tjedan, zadnji put je igrao protiv Newcastlea. Želimo da bude u ritmu, koji nije imao", rekao je trener engleskog prvoligaša.

Velika konkurencija za Oršića

No to nije jedina loša vijest za Oršića. Prije nekoliko dana dogodio se transfer koji bi mogao značiti još manje minuta za njega. Na poziciju lijevog krila, onu koju želi hrvatski reprezentativac, doveden je drugi najskuplji igrač u povijesti kluba, 20-godišnji Kamaldeen Sulemana, lijevo krilo Rennesa.

Vatreni Fabrizio Romano otkrio kako je Hrvatu nedavno propao transfer u Manchester United divider

U svlačionici Southamptona je sada gužva jer je krcata krilima koja pokrivaju lijevu stranu. Uz Sulemanu i Oršića tu su još Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo te Samuel Edozie. Hrvatski reprezentativac morat će se dobro namučiti da u ovakvoj konkurenciji dobije ozbiljnu minutažu.

Odmah nakon njegovog dolaska na istu je poziciju doveden višestruko skuplji igrač. Oršića je u Premier ligi dočekalo ono što se i najavljivalo - najžešća konkurencija na svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider