Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
sudac oštetio belupo?

Trener Slavena objasnio kako je pao bizaran gol, ali i bocnuo Hajduk: "Malo 'h' od Hajduka''

Strateg Farmaceuta ništa ne zamjera svojoj momčadi, smatra da su igrali kvalitetnije od Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrala se 74. minuta, Hajduk je vodio 1:0, a njegov vratar Josip Posavec baca loptu u sredinu terena, no brzo mora na gol jer je njegova lopta završila kod Glavčića, koji je uputio precizan lob.

Uz pomoć vratnice Posavec brani i onda kreće nevjerojatan rasplet situacije. Dok igrači Slaven Belupa slave pogodak, Hajduk otvara kontranapad bez suparničkog vratara na golu. Sve završava laganim pogotkom Juranovića. Vjerojatno najlakšim u karijeri...

gol expired Torcida proslavila 69. rođendan i poslala oštru poruku o uklonjenom muralu Jugoplastike divider

Trener Koprivničana Tomislav Stipić pojasnio je situaciju. Ježina je izvan gola otišao kako bi proslavio pogodak svoje momčadi.

"Respekt za moju ekipu. Hajduk je cijelo vrijeme stajao u bloku"

"Mi smo izgubili u tom momentu kontrolu, baš smo htjeli osjetiti taj žar pogotka i preokrenuti utakmicu. I zato smo u tom momentu izgubili poziciju, izgubili koncentraciju, malo izgubili glavu, ali respekt za moju ekipu za ovo što su danas odradili. Znači, kapa do poda", rekao je za Arenu Sport nakon utakmice.

gol expired Kramarić opet zabio, najžešći njemački derbi bez pobjednika, Bayern slavio divider

Stipić je svoju momčad pohvalio, a igrom Hajduka nije oduševljen.

"Igrali smo taktički disciplinirano. Višak igrača smo kreirali, više pressinga smo radili. Hajduk je stajao u bloku cijelo vrijeme. Malo 'h' od Hajduka."

Sudac teško oštetio Slaven Belupo?

Utakmicu je komentirao i trener Hajduka Damir Burić.

"Na kraju smo dali jedan gol kojem se svi čude i ja isto, ali isto je prethodila naša akcija prije toga gdje smo protivniku dali mogućnost da puca, a s druge strane izašli u jednu kontru koja je završila golom."

Spomenimo i spornu situaciju u 30. minuti kada je Josip Posavec mogao dobiti i crveni karton. Izašao je s gola kako bi zaustavio kontru Slavena, a snimka je otkrila da je igrao rukom izvan kaznenog prostora. Gosti su protestirali, ali sudac se nije oglasio, iako je, prema pravilima, Posavcu mogao za ovaj prijestup pokazati i izravan crveni karton. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider