Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogorčeni su

Nijemac osuo paljbu po Antidopinškoj agenciji: ''Mario je u Splitu, njegovo stanje uma nije dobro''

Mladi hrvatski reprezentativac Mario Vušković bio je pozitivan na dopinškom testu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši HSV-a započeli su pripreme za drugi dio sezone 2. Bundeslige, ali, nažalost, bez Marija Vuškovića, koji je pao na dopinškom testu.

Mladi hrvatski reprezentativac bio je pozitivan na EPO, odnosno krvni doping, i sada mu prijeti četverogodišnja suspenzija. Antidopinška kontrola privremeno ga je suspendirala i pokrenula postupak, a Vušković je zatražio i kontrolu B uzorka.

Nažalost, novi uzorak također je bio pozitivan, tako da Vuškovića očekuju teške posljedice. U sljedećih nekoliko tjedana tamošnji savez želi odrediti datum početka suđenja.

Michael van Gerveen i Michael Smith VIDEO Pikado ima novog svjetskog prvaka, a najbolji "leg" u povijesti svakako morate pogledati divider

Bizarna situacija sve je neugodno iznenadila, ali i razbjesnila u njemačkom klubu. Tim Walter, trener HSV-a, sasuo je paljbu na Antidopinšku agenciju:

"Nada ima svoj monopol, ništa ne primjećujete i ne znate što se događa. Teško se nosimo s tim", kazao je pa dodao da se često čuje s Vuškovićem, koji se trenutačno nalazi u Splitu.

Jorge Mendes i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo prekinuo suradnju s moćnim agentom, za sve je kriv ego divider

Hrvatski branič naporno trenira, ali Waltera brine jedno:

"Ovo nikad nisam iskusio, situacija je teška i za mene", započeo je trener HSV-a Thomas Walter.

"U kontaktu sam s njim, puno razgovaramo preko telefona. Njegovo stanje uma, naravno, nije dobro, ali puno trenira. Tako se može održavati individualna kondicija neko vrijeme, ali nedostaju mu taktički procesi, zajedništvo s momčadi. Nemam iskustva i ne mogu reći koliko dugo može izdržati'', zaključio je za Abendblatt.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider