Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Splićani bez zvijezde

Trener Lokomotive: "Nije Hajduk samo Livaja, već dvije godine bore se za naslov prvaka"

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive najavio je susret 15. kola HNL-a protiv Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove nedjelje nogometaši Hajduka gostuju kod Lokomotive u sklopu 15. kola SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj, i to bez ponajboljeg igrača Marka Livaje.

U prošlom kolu nogometaši Lokomotive pobijedili su Goricu s 2:1 i tako prekinuli negativan niz od šest utakmica bez pobjede, naravno, ne računajući Kup susret protiv Bistre:

"Naravno da nam je bila značajna pobjeda protiv Gorice. Ušli smo u pozitivan niz jer uspješno smo apsolvirali i Kup utakmicu", rekao je Čabraja za službenu stranicu Lokomotive.

Splićani u Kranjčevićevu stiže bez Livaje, a koliko je velik udarac najbolje otkriva sljedeći podatak. Od dolaska na Poljud, Livaja je propustio tek pet utakmica u dresu splitske momčadi, a samo u jednoj Hajduk je uspio slaviti.

gol expired VIDEO Pogledajte brutalan start Teklića za crveni karton, ovo je izgledalo ružno divider

Bilo je to u Kup susretu protiv Tehničara iz Cvetkovca, a u preostale četiri utakmice Hajduk je upisao tri poraza i jedan remi, postigavši pritom tek jedan jedini pogodak.

"Nije Hajduk samo Marko Livaja. To je kvalitetna i dobra ekipa koja se već dvije godine bori za naslov prvaka. Čeka nas vrlo teška i zahtjevna utakmica", kazao je Čabraja u najavi nedjeljnog dvoboja pa dodao kako neće moći računati na tri nogometaša:

"I dalje smo bez Vasilja, Maleša i Smakaja", zaključio je. 

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider