Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nehotice otkrio trener

Poznat nastavak Primere i nastavak velike bitke za naslov prvaka između Barce i Reala

Za malo više od mjesec dana nastavit će se španjolsko prvenstvo i velika borba Barcelone i Real Madrida za titulu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska nogometna sezona ponovno će početi 20. lipnja nakon što je prekinuta zbog pandemije koronavirusa u ožujku i trebala bi završiti do kraja srpnja. Tako tvrdi trener španjolskog prvoligaša Leganesa Javier Aguirre.

"Sada immao datum početka za La Ligu, počinjemo 20. lipnja i službeno ćemo je završiti 26. srpnja. Odigrat ćemo 11 kola subotom, nedjeljom, srijedom i četvrtkom", izjavio je Aguirre za meksičku internetsku stranicu Marca Claro.

gol expired Zvijezda Tottenhama s najvišim počastima odslužila vojni rok: Jedan od petorice najboljih divider

"La Liga me upravo službeno obavijestila i vrlo sam sretan jer sada imamo raspored za naš trenažni program."

La Liga nije komentirala ovu vijest iako je ranije ovog tjedna najavila da razmišlja o ponovnom pokretanju natjecanja u lipnju, nakon što klubovi završe protokol od četiri faze.

gol expired Rakitić se vratio treninzima i poslao poruku: ''Prvi put da sam izašao nakon 60 dana, situacija je prilično nova'' divider

Španjolski klubovi iz prve dvije lige proveli su obvezno testiranje svojih nogometaša u srijedu i mnogi bi klubovi, među kojima su vodeća Barcelona i Leganes, 19. na ljestvici, trebali u petak početi s treninzima.

Njemačka Bundesliga u četvrtak je najavila da nastavlja prvenstvo 16. svibnja i prva je od pet vodećih europskih nogometnih liga koja će to učiniti. 

gol expired Najpoznatija nogometna plavuša novim objavama pomutila razum svojim fanovima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider