Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inzistira na jednom

Rakitić se vratio treninzima i poslao poruku: ''Prvi put da sam izašao nakon 60 dana, situacija je prilično nova''

Ivan Rakitić inzistira na tome da je vrlo sretan u Barceloni i nada se da će i sljedeće sezone biti u klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski veznjak bio je jedan od brojnih igrača Barce koji su prošlog ljeta ponuđeni PSG-u u sklopu potencijalnog dogovora o vraćanju Neymara na Camp Nou.

Međutim, Rakitić uživa igrati pod Quiqueom Setienom, koji je kao glavni trener Barce preuzeo mjesto u siječnju, a volio bi vidjeti njegov trenutačni ugovor koji traje do lipnja 2021. godine.

Upitan o špekulacijama u vezi svoje budućnosti, Rakitić je rekao za Sky Germany: ''Malo sam se navikao. Ovdje sam već šest godina.''

''Moram to pokušati razumjeti, sjetiti se da nogomet nije samo sport. Ima malo više toga. To znamo i moramo to pokušati razumjeti'', dodao je hrvatski nogometaš.

''Još uvijek imam ugovor, a kad potpisujem ugovor, uvijek ga namjeravam ispuniti. Ako se to iz bilo kojeg razloga ne može dogoditi, sjest ćemo zajedno i razgovarati o tome'', rekao je Rakitić.

Španjolski su se klubovi ovog tjedna vratili treninzima uoči predloženog nastavka prvenstva u lipnju.

''Danas je prvi dan da sam izašao nakon 60 dana. Do sada sam bio samo 30-40 metara od kuće'', rezonirao je veznjak Barce te nadodao:

''Bio je smiješan osjećaj, pomalo nelagodno, vožnja s rukavicama i maskom, prilično čudno. Situacija je za sve nova, ali treba biti odgovoran prema situaciji.''

''U nogometu morate biti spremni na sve, ali kao što sam rekao, ne želim gledati predaleko. Želim uživati u trenutku i spremiti se za igru kad god to budemo mogli'', zaključio je Rakitić.

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Dan kada su Barcine vođe prekrižile Rakitića: Crni scenarij za Zlatka Dalića i hrvatsku reprezentaciju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider