Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"imao je slab dan, ali..."

Allegri otkrio što zapravo Mandžukić znači za igru Juventusa: "On je jedan od onih igrača"

Trener Juventusa imao je samo riječi hvale za hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića.

Allegri i Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener Juventusa Max Allegri bio je iznimno zadovoljan pobjedom protiv Intera u velikom talijanskom derbiju, koji je odlučio hrvatski napadač Mario Mandžukić. Juventus je slavio s 1:0, a veliki trener kakav jest Allegri je priznao probleme s kojima se borila njegova momčad, ali je istovremeno istaknuo veliku važnost Marija Mandžukića za momčad Juvea.

"Inter nam je stvarao puno problema u prvom poluvremenu s otvaranjem preko Joao Marija i Gagliardinija. Isto je tako istina da je najviše prilika stiglo nakon što smo gubili loptu. U drugom poluvremenu sam pomaknuo Mandžukića na lijevu stranu, Dybala je zaigrao bolje i nismo ništa dopustili Interu u nastavku", rekao je Allegri pa komplimentirao Mandžukića.

"Mandžukić je jedan od onih igrača koji čak i na svoj slabiji dan mogu napraviti razliku zbog svojeg truda i požrtvovnosti na travnjaku. Tražio sam da ubacivanja ne idu u sredinu peterca, nego da se više traže prva ili druga vratnica, odnosno bekovi koji nisu toliko fizički jaki. Ubacivanje koje je pronašlo Marija je bilo dobro", kazao je Allegri pa dodao.

"Mario je sjajan napadač. Nije slučajno igrao napadača u Bayernu kada su osvojili trostruku krunu. Jedan je od onih igrača koji uvijek radi razliku, čak i kada nema svoj dan", zaključio je.

Juventus je ovom pobjedom pobjegao Interu na 14 bodova prednosti, te drugoplasiranom Napoliju bježi 11 bodova i ima utakmicu više.

Nezapamćeno ekstremno rivalstvo staro je 105 godina: Igračima pale kuće za izdaju Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP) +6 Navijači Boce i Rivera (Foto: AFP)

"Pravi" Ronaldo progovorio o usporedbama s Cristianom, komentirao i Modrićevu Zlatnu loptu Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Luka Modrića (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Luis Nazario de Lima Ronaldo (Foto: AFP)

Prvi topnik HNL-a po mnogočemu je poseban: Uspio što nitko prije njega nije Komnen Andrić (Foto: GOL.hr) Komnen Andrić (Foto: GOL.hr) Komnen Andrić (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider