Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čulini nije bilo lako

Trener Istre: ''Kada igrate protiv velikih ekipa, suci sude u njihovu korist''

Trenera Istre Davida Catalu zasmetalo je suđenje, ali i loše stanje travnjaka na Aldo Drosini.

David Catala (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Hajduk je slavio na gostovanju u Puli 0:2 protiv Istre 1961 u 16. kolu SuperSport HNL-a. Utakmicu su obilježile visoke tenzije, kao i bezbroj žutih kartona koje je pokazao sudac Ante Čulina.


''Jako bitna pobjeda za nas. Imali smo negativan niz s Istrom. Prvo poluvrijeme apsolutno naše. Otkad sam ja trener, najbolje poluvrijeme. Stiskali smo jako visoko, imali smo šansu Dajakua da riješimo utakmicu. U drugom dijelu smo 'propadali', nismo imali presing doseg. Ulaskom Kalika smo se stabilizirali, imali smo šansu Livaje. Ali, imala je i Istra šansu Ercega'', rekao je Mislav Karoglan na početku.

Alejandro Garnacho VIDEO Ne morate se truditi, ovo je gol sezone: Pogledajte kakve je škarice zabio Unitedov klinac divider

Emir Sahiti odlično je zatresao mrežu u 16. minuti utakmice, posao je završio Livaja u 90. pogotkom s bijele točke.

''Sahiti je igrač koji ima intenzitet. Pričam s njim i radimo kako bi bio još bolji. Jako me veseli što je nakon dvije asistencije upisao i gol u mom mandatu. Danas je cijela momčad odigrala mušku utakmicu. Pokazali smo da smo u dobrom momentu'', poručio je strateg Bijelih.


Trener Istre nezadovoljan terenom i suđenjem

''Atmosfera je bila sjajna. Svi igrači i treneri vole igrati u ovakvim uvjetima. Brinem se oko travnjaka, nije bio dobar. Znam da klub radi na tome, ali trebamo što prije riješiti taj problem. Igrači se na takvom terenu ne mogu opustiti'', kritizirao je Španjolac.

Ante Erceg Društvene mreže su gorjele: Kako Ante Erceg nije isključen u prvom dijelu? divider

Catala je nekoliko puta burno reagirao na odluke suca Čuline.

''Ponekad se ne mogu smiriti i onda pokažem svoj karakter. To je normalno. Mislim da kad igrate protiv velikih ekipa suci sude više u njihovu korist'', zaključio je Catala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider