Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Previd suca

Trener i junak utakmice složni oko sporne situacije: "Ono je apsolutno bio penal!"

Modri su odigrali samo 1:1 protiv Legije u 3. pretkolu Lige prvaka, a Damir Krznar i Bruno Petković slažu se kako je sudac teško kiksao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo je odigrao samo 1:1 s Legiom u uvodnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka, ali veseli način na koji su Modri odigrali i slažu se kako su favoriti i pred uzvrat u Varšavi, no to moraju potvrditi i na terenu 10. kolovoza.

"Zahtjevna utakmica, ali imali smo više od igre. Imali smo dvije, tri izuzetno dobre prilike. Praktički kad smo terbali povesti 2:0, primili smo gol. Vidjeli smo da smo bolji i potvrdit ćemo to u Varšavi, nema nam druge," rekao je trener Damir Krznar pa prepustio riječ strijelcu Bruni Petkoviću.

gol expired Šok na Maksimiru! Zamjena gostiju očajnički opalila i poništila Petkovićevu partiju sezone divider

"Rezultat je jedino mjerilo, to što smo bolji na kraju je rezultiralo što smo jednaki. Mislimo da smo bolji, ali čeka nas pakao tamo i nadamo se prolasku,“ rekao je Petković.

Previd suca

Iskusni španjolski sudac Alberto Lahoz nije imao dobro večer i nekoliko je puta propustio reagirati, ali detalj iz sudačke nadoknade još će ga dugo progoniti.

"Start u sudačkoj nadoknadi? Ne mogu vratiti što je bilo, uvjeren sam da je jedanaesterac. Ne znam zašto nema VAR-a u ovim pretkolima. Ne znam jel štede ili što. Nema smisla sad plakati za prolivenim mlijekom. Idemo sad se spremiti za uzvrat," smatra Bruno.

gol expired Gledatelji na Maksimiru ustali i zapljeskali poruci koju su na utakmici protiv Legije izvjesili BBB-i divider

"Dijelim mišljenje Brune. Previd suca. To je sastavni dio igre. Kako griješe igrači, griješe i suci, ali mi moramo biti jači od toga. Moramo krenuti u drugoj utakmici kao u ovoj prvoj i vjerovati u prolaz," ubacio se Krznar.

"Imali smo malih problema u pokrivanju kod njihovog ulaska u zadnju zonu. Pokušat ćemo to riješiti nekakvim presingom i u uzvratu ih ugroziti puno bolje,“ smatra Krznar.

Bez straha u Poljskoj

Petković se ne boji gostovanja u Poljskoj:

"Navijači su uvijek vjetar u leđa, ali dok ne uđu u teren smo 11 na 11. Mislim da imamo dovoljno iskustvo za nositi se s takvim pritiskom u ovoj utakmici,“ dodao je Bruno.

Osiguranje na utakmici Dinama - 2 Policija otkrila kako ipak nisu svi poljski huligani napustili Hrvatsku: ''Ponuđeno im je više opcija'' divider

Sad slijedi sedam dana odmora jer je gostovanje u Istri za vikend odgođeno:

"Dobro će nam doći jer smo igrali ubitačan ritam, a i odradit ćemo dva regeneracijska treninga koji će nam dobro doći u analizi pred uzvrat,“ podvukao je Krki.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider