Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Miji dobra lekcija''

Oreščanin nakon utakmice razgovarao sa sucem, Bradarić poručio: ''Nezaslužena pobjeda Dinama''

Dinamo je slavio na Poljudu u žestokom derbiju koji je završio minimalnom pobjedom Modrih i isključenjem Caktaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk s 1-0, a trener Bijelih Siniša Oreščanin je nakon utakmice ušao u teren kako bi porazgovarao sa sucem Batinićem.

"Vjerojatno će ekspertiza pokazati da je zaslužen crveni karton. Međutim, Šunjić je Caktaša vukao nekoliko metara i po tome ispao pametan. Miji će to sigurno biti dobra lekcija'', izjavio je trener Hajduka te se osvrnuo na samu utakmicu.

"Čvrst derbi i rovovska bitka. Spretna i sretna pobjeda protivnika. Iskusniji su bili i zabili taj jedan gol. Za nas je to bilo još jedno iskustvo. Neki su igrali prvi derbi u Splitu. Utakmica nije bila lijepa, a bilo je dosta intenziteta. Stvari koje smo željeli nisu bile na nivou, ali ipak derbi je derbi'', dodao je Oreščanin.

gol expired Bjelica smatra da je Dinamo zasluženo slavio: "Malo su nas zbunili, ali..." divider

Hajduk sada čeka teška utakmica protiv Osijeka, koji se odmaknuo na tri boda prednosti.

"Nama je sad glavni fokus da se oporavimo i da se pripremimo za Osijek koji je promijenio trenera. Život ide dalje i apsolutno sam pozitivan bez obzira na ovaj poraz", kazao je Oreščanin.

Oglasio se i Domagoj Bradarić.

''Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Trener je rekao da je utakmica protiv Osijeka bila ključna. Ova protiv Dinama bila je samo zbog navijača i atmosfere. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi'', zaključio je veliki talent Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider