Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upitno nekoliko igrača

Trener Hajduka pohvalio Istru: "U ovom trenutku to najbolje rade u cijeloj ligi"

Utakmica 10. kola HNL-a Hajduk - Istra 1961 igra se u subotu, 17. rujna od 19:05.

Nakon pobjede protiv Rijeke (2:0) u zaostalom susretu 2. kola SuperSport HNL-a, pred nogometašima Hajduka je susret. 10. kola protiv Istre 1961 na Poljudu.

Bit će to druga utakmica za novog, privremenog trenera Mislava Karoglana na klupi splitske momčadi. Čeka ga težak zadatak, na Poljud stiže momčad koja je u posljednjem susretu Slaven Belupu zabila čak tri pogotka:

"Istra je sigurno dobra momčad, sviđa nam se što radi njihov trener. Mislim da imaju najbolju prvu fazu igre u cijeloj ligi. U ovom trenutku to najbolje rade", rekao je Karoglan pa dodao:

"Doveli su dva, tri jako opasna igrača u napad. Imaju visoki postotak posjeda, čak 70 posto, a to govori da ih je jako teško pritisnuti".

Vinicius "Ponaša se kao majmun": Realova zvijezda trpi žestoke uvrede! Jedni mu prijete, a Neymar ga brani divider

Osim visokog posjeda lopte, Istra ima brze kontranapade:

"Brzi su, ali jak im je i pozicijski napad. Ne daju ti loptu i tako te frustiraju. Moramo biti strpljivi, moramo se ponekad naučiti patiti i izabrati trenutak u kojem ćemo iskočiti".

Za sutrašnju utakmicu Karoglan ne može računati na Awaziema i Mikanovića koji imaju tri žutra kartona, a još je nekoliko igrača pod upitnikom:

"Imamo određene situacije s nekoliko igrača, odlučit ćemo u zadnji trenutak tko će igrati", zaključio je trener Hajduka koji za dvoboj protiv Istre ima samo jedan cilj, pobjedu.

Tablica HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider