Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Karoglan pohvalio Livaju

Trener Gorice otkrio hoće li podnijeti ostavku: "Sve sam dogovorio s predsjednikom"

Hajduk je pobijedio Goricu (3:1) u zaostalom susretu HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je pobijedio Goricu s 3:1 u zaostalom susretu 4. kola SuperSport HNL-a i tako produbio rezultatsku krizu velikogoričke momčadi, koja tavori na posljednjem mjestu tablice sa šest osvojenih bodova iz 14 odigranih kola.

S dva pogotka Marko Livaja je odveo Splićane do važna tri boda, smanjivši tako bodovni zaostatak za vodećim Dinamom, koji pak ima utakmicu više, ali i teško gostovanje u Gradskom vrtu kod Osijeka ovog vikenda.

Nakon utakmice trener splitskog sastava Mislav Karoglan nije bio pretjerano zadovoljan izvedbom momčadi u prvom poluvremenu. Izuzev prvih deset minuta susreta, sve ostalo je bilo za zaborav:

"Na poluvremenu samo mogao izvaditi osam igrača, makar Simić i Mlakar nisu bili ništa bolji, a ni lošiji od ostalih", kazao je Karoglan pa čestitao momčadi na pobjedi:

Hajduk bez Livaje ide na Lokomotivu

"Naša pobjeda je zaslužena, čestitke Livaji na dva pogotka. Vjerujem da je njegov treći žuti poticaj drugima da pokažemo kako možemo bez njega".

Prošle sezone Hajduk bez Livaje nije upisao niti jednu jedinu pobjedu u prvenstvu, ali Karoglan vjeruje kako ima dovoljno kvalitenih opcija na raspolaganju:

gol expired VIDEO Pogledajte kako je Livaja zabio pa promašio s bijele točke: Zaradio je ovacije tribina divider

"Mogu obećati da ćemo imati dobar plan, vjerujem u svoje igrače.  Livaja nosi nešto specijalno, ali igrači poput Mlakara, Biuka, Sahitija, to su fenomenalni igrači. Tu je i Šarić, Krovinović. Više me brinu neke druge stvari u kontekstu Lokomotive".

Angelovski otkrio hoće li dati ostavku

Trener poraženog sastava Igor Angelovski čestitao je Hajduku na pobjedi:

"Mislim da su zaslužili, posebno u drugom poluvremenu", rekao je pa odgovorio na pitanje novinara hoće li Gorica ostati u prvoj ligi:

"Šest bodova u nogometu se može stići, ne smijemo se predati, imamo još 22 utakmice do kraja. HNL nikad nije bio izjednačeniji. Gorica je spletom okolnosti prosula neke bodove, u niti jednoj utakmici nismo bili inferiorni igrom", prenosi Dalmatinski portal.

Za kraj Angelovski je otkrio hoće li podnijeti ostavku na mjesto trenera:

"Sve sam dogovorio s predsjednikom, dobio sam povjerenje da uz funckiju trenera, obnašam i ulogu sportskog direktora", zaključio je.

Tablica HNL

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider