Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istaknuo jednog igrača

Norvežani nisu došli braniti prednost, najavili napadačku igru: ''U našem DNK je napadački nogomet, želimo da se vidi da je Bodo/Glimt na terenu''

Održana je press konferencija pred uzvratni dvoboj Dinama i Bodo/Glimta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo i Bodo/Glimt igraju sutra uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka na Maksimiru, na održanoj press konferenciji trener gostiju Kjetil Knutsen najavio je susret i otkrio svoje planove za utakmicu.

gol expired Tudor doveo još jedno zvučno pojačanje iz Man. Uniteda: Plaćen gotovo 40 milijuna eura, ali nije opravdao očekivanja divider

"Igrat ćemo kao i u prvoj utakmici, iako će dosta toga ovisiti i o protivniku. Želimo igrati pametno, no u našem je DNK igrati pametno, ali i napadački. Nije ovo ista utakmica kao u Norveškoj, ali imamo vi već iskustva, igrali smo već na ovoj razini, na velikim stadionima i znamo što nas čeka. Imamo obvezu igrati dobro, u našoj srži je da se igra lijepo, dobro, atraktivno."

Najavio je lepršav nogomet u kojemu će publika uživati.

"Znam kakav je Dinamo, a mi sad nećemo imati potporu svojih navijača. Gledamo na ovo kao na bonus utakmicu, taktički smo se pripremili, a cilj je da publika uživa u nogometu. Bitno je prepoznati trenutak u utakmici koji možete iskoristiti, a ja vjerujem svojim igračima. Bili smo bliži i boljem rezultatu u prvoj utakmici, ali uvijek je važno dobiti i nešto od tog nogometa, od igre, da vidi da je na terenu Bodo/Glimt", pojasnio je Knutsen.

gol expired Tudor doveo još jedno zvučno pojačanje iz Man. Uniteda: Plaćen gotovo 40 milijuna eura, ali nije opravdao očekivanja divider

Ivanušec najveća opasnost za Bodo

"Dinamo je ofenzivna momčad, jako dobra, teško je nekoga istaknuti. Individualno i kolektivno su odlični, ali dobro, ako bih nekoga istaknuo, onda je to broj 7, Luka Ivanušec. Dolaze s puno igrača u završnicu, dobro napadaju, ali nećemo nikoga posebno čuvati."

Bodo/Glimt ima povijesnu priliku ući u Ligu prvaka nakon Rosenborga već pomalo davne 2007. godine.

"Nitko nas tu nije očekivao, a to sigurno nije ništa negativno za norveški nogomet, pomažemo i ligi da dođe do više razine", zaključio je norveški stručnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider