Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Vrijeme će pokazati''

Nakon što je Rakitić poručio da nije vreća krumpira, reagirao i trener Barcelone

Trener Barcelone Quique Setien izjavio je da nema nikakvu informaciju o tome da hrvatski veznjak Ivan Rakitić (32) želi napustiti klub, objavili su španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana Ivan Rakitić među glavnim je temama katalonskih medija i često se spominje da Barcelona više ne računa na njega. To nije dobro sjelo hrvatskom reprezentativcu, a jedan od onih koji je stao na njegovu stranu jest Quique Setien.

"Nemam informaciju o tome da Rakitić želi napustiti klub i o tome nikad nismo razgovarali. Kod mene je igrao puno i tako će biti dalje, i mogu reći da sam zadovoljan njegovim partijama. No kako će se stvari odvijati u budućnosti, to ćemo tek vidjeti, vrijeme će pokazati", izjavio je trener Barcelone.

Hrvatski reprezentativac u ponedjeljak je poručio kako ne želi biti Barcelonina "vreća krumpira za trgovanje" kada se otvori tržište te da se i dalje nada ostanku u klubu do kraja ugovora u ljeto 2021. godine.

Katalonski klub navodno za njega traži 25-30 milijuna eura, a vjerojatno bi se zadovoljio s 20 milijuna. A kao najozbiljniji kandidati spominju se PSG, Juventus i Inter.

gol expired Velika napetost u Barceloni: Jako ljutiti Rakitić namjerava zagorčati život lažljivim šefovima divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider