Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznato ime

Španjolski golgeter napustio Villarreal dan prije Hajduka: Zabijao je u dresu Barcelone

Paco Alcacer nosio je dres Barcelone, Borussije Dormtund i Valencije.

Paco Alcacer (Foto: Afp)

Samo 24 sata uoči prve utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Hajduka, momčad Villarreala ostala je bez još jednog nogometaša. Iskusnog napadača Paca Alcacera poslali su na posudbu u redove Sharjaha.

28-godišnji napadač, koji prema Transfermarktu vrijedi 9 milijuna eura, otišao je na posudbu u Ujedinjene Arapske Emirate. To je već drugi igrač koji je napustio redove španjolske momčadi samo dan prije europskog ogleda sa splitskim klubom.

Osim Alcacera, Villarreal je prodao i lijevog bekaPervisa Estupinana u engleski Brighton za, još uvijek, nepoznatu odštetu. On prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura.

gol expired Dambrauskas ne osjeća pritisak protiv Villarreala: "Favoriti? To je njihovo mišljenje" divider

Paco Alcacer je prošle sezone ukupno pisao 23 nastupa, pet golova i pet asistencija u svim natjecanjima za Villarreal, a na El Madrigal je stigao u zimu 2020. godine iz Borussije Dortmund, i to za odštetu od 23 milijuna eura.

U karijeri je nosio dres Valencije, Getafea, Barcelone i, dakako, Borussije Dortmund. Za španjolsku nogometnu reprezentaciju upisao je 19 nastupa i 12 golova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider