Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema se, ne može se

Jedan od četvorice Barcinih kapetana odlazi na kraju sezone, Katalonci se okreću slobodnim igračima

Puklo je navodno poslije razgovora s predsjednikom u četiri oka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od četvorice Barceloninh kapetana i dijete kluba Sergi Roberto bliži je odlasku nego ostanku. On jedini od četiri starosjedioca nije pristao potpisati ugovor s manjom plaćom i pregovori oko njegovog novog ugovora su pogodili zid.

Sergi je bio spreman na smanjenje plaće, međutim izvori bliski katalonskom klubu tvrde kako je zapelo poslije njegovog razgovora s Joanom Laportom.

Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Barcelona želi preoteti Realu veliku zvijezdu Premierlige: Traži ga pola Europe, Laporta ima aduta u rukavu divider

Precizniji detalji razgovora se ne znaju, ali nagađa se kako bek/veznjak Barcelone nije sretan svojim statusom u momčadi, a ni projekcijom svog statusa u bliskoj budućnosti jer su u prvi plan ispred njega iskočili veznjaci Pedri, Gavi, De Jong i Busquets, odnosno desni bekovi Dest i Mingueza.

Moguće je da je iza svega i Laportina želja/potreba za veznim igračem različite konstitucije. Barca naime traga za fizički snažnijim veznim igračem, a prvi na listi želja navodno je Frank Kessie kojeg želi i Real Madrid.

gol expired Barcelona će "zavezati" svoje čudo od djeteta: Ovakvu stavku u ugovoru nije imao niti Messi divider

Barca će se sljedećih godinu dana orijentirati isključivo na igrače koje mogu dovesti bez odštete, a na Laportinoj listi želja su još Antonio Rudiger, kojem istječe ugovor u Chelseaju, odnosno Jose Gaya koji je ušao u posljednju godinu ugovora s Valencijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider