Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže pojačanja

Barcelona želi preoteti Realu veliku zvijezdu Premierlige: Traži ga pola Europe, Laporta ima aduta u rukavu

Jedna od najtraženijih igrača sljedećeg ljetnog prijelaznog roka mogao bi biti Paul Pogba, kojem na kraju sezone istječe ugovor s Manchester Unitedom.

Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako je u teškoj financijskog situaciji Barcelona razmišlja o pojačanjima. U prvom planu su igrači kojima istječu ugovori sljedećeg ljeta.

Jedna od najtraženijih igrača sljedećeg ljetnog prijelaznog roka mogao bi biti Paul Pogba (28), kojem na kraju sezone istječe ugovor s Manchester Unitedom. 

Španjolski novinar koji je dobro upoznat sa zbivanjima na Camp Nou Quim Domenech u popularnoj televizijskoj emisiji El Chiringuito otkrio je da je stolu predsjednika Joana Laporte visoko istaknuto ime francuskog veznjaka.

Jedan od Laportinih aduta je dobar odnos, kažu čak prijateljski, s Pogbinim menadžerom Minom Raiolom.

„Takav tip igrača, s takvim igračkim kvalitetama, iskustvom, strašću za igrom i čvrstom voljom za pobjedama, jako nedostaje Barceloni. Pogba je jedan od ciljeva nove Barcelone“, kazao je Domenech.

"Mali problem" za Barcelonu bit će taj što Pogbu želi pola Europe, a među njima i najveći rival Real Madrid, koji već dugo vremena koketira s francuskim veznjakom. Ta je veza zadnjih dana opet proradila, madridski mediji pišu da će Real naljeto krenuti po Pogbu.

Vidjet ćemo ima li Laporta još nekog aduta u rukavu osim poznanstva s Raiolom. Nema sumnje da će talijanski menadžer tražiti veliki bonus samo za potpis ugovora, tako da priča o besplatnom igraču nije baš točna, a o plaći da i ne govorimo.

Pogba zasad odbija produljiti ugovor s Crvenim vragovima, ali nije isljučeno da će ostati na Old Traffordu. Naravno da kalkulira, može licitirati i čekati najbolju ponudu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider