Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacionalan mladić

PSG u pregovorima s Hajdukom? Svjetski talent iz Akademije Bilih na meti Parižana!

PSG je u pregovorima s Hajdukom oko Luke Vuškovića, tvrdi Nicolo Schira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira objavio je kako je PSG u poodmaklim pregovorima s Hajdukom glede Luke Vuškovića, senzacionalnog stopera koji ima tek 15 godina.

Vušković je trenutno najveći talent u omladinskoj školi ne samo Hajduka nego i u cijeloj Hrvatskoj. Igre koje pruža ove sezone za juniore Hajduka su zbilja fantastične, naročito ako se zna da se radi o mladiću koji još uvijek može igrati za kadete. Naime, rođen je 24. veljače 2007.

Luka Vušković VIDEO Sjajni hajdukovac Luka Vušković zabio gol sa svoje polovice divider

Iako igra s igračima koji su od njega stariji po tri-četiri godine, Vušković dominira u HNL-u i juniorskoj Ligi prvaka. U oba ta natjecanja imao je niz sjajnih izdanja, istaknuvši se i s nekoliko golova premda zgodici nisu njegov glavni zadatak u igri.

Luka je mlađi brat Marija Vuškovića, hrvatskog U-21 reprezentativca i stopera HSV-a. 

gol expired Preokret u derbiju juniora: Hajduk u Zagrebu pobijedio Dinamo i vratio se u borbu za naslov divider

Kako javlja Schira, PSG pregovara s Hajdukom i na Poljud je poslao ponudu koja iznosi četiri milijuna eura odštete fiksno plus jedan milijun kroz moguće bonuse.

Za klinca koji je toliki dragulj to zvuči premalo i ostaje za vidjeti hoće li Parižani i u kojoj mjeri povećavati svoju ponudu te hoće li se u utrku uključiti i netko od mnogih drugih europskih bogataša koji su itekako upoznati s kvalitetama ovog nevjerojatnog klinca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider