Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljan igrač

Rijeka dovela veliko pojačanje direktno iz La Lige: ''Navijači su nevjerojatni, atmosfera je odlična''

Näis Djouahra novi je igrač Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je dovela ozbiljno pojačanje u napadu, radi se o Francuzu Näisu Djouahri koji može pokriti obje krilne pozicije. 22-godišnji Francuz alžirskog podrijetla došao je iz Real Sociedada, a za njihovu prvu ekipu je upisao 12 nastupa.

Djouahra je u redove Real Sociedada stigao 2016. godine iz redova francuskog St-Etiennea, a većinu staža u Španjolskoj je odradio u B ekipi Sociedada za koju je odigrao 68 utakmica.

gol expired Spektakl na vidiku! ONE stiže u Hrvatsku s Robertom Soldićem u glavnoj borbi divider

Prema Transfermarktu tržišna mu je vrijednost 1,5 milijuna eura, a za sada je nepoznato radi li se o posudbi ili o transferu.

"Rijeka je jedan dobar projekt za mene. Možemo imati jednu dobru sezonu. Ovo je jedna mlada ekipa, mislim da ću ovdje naučiti puno stvari i napraviti nešto više za sebe u nogometu", rekao je Näis Djouahra nakon potpisa ugovora.

Već je neko vrijeme na Kvarneru, a pratio je s tribina i prošli susret protiv Gorice.

gol expired Osvojili Europsku ligu, a sezonu završili u debelom minusu: Krivac nam svima dobro poznat divider

"Gledao sam utakmicu, navijači su nevjerojatni, atmosfera je odlična, sviđa mi se što je cijeli klub uz ekipu. Što se tiče ekipe, ima puno odličnih igrača koji vole igrati s loptom i napadački su orijentirani, takvu igru i ja preferiram", zaključio je Francuz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider