Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dogovara se event

Spektakl na vidiku! ONE stiže u Hrvatsku s Robertom Soldićem u glavnoj borbi

ONE Championship stiže u Hrvatsku. Event bi se održao u Areni Zagreb, a sve je došao dogovoriti Chatri Sityodtong.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roberto Soldić je danas i službeno predstavio fanovima da karijeru nastavlja u ONE Championshipu.

Najbolji hrvatski MMA borac odbio je brojne ponude drugih organizacija, UFC je bio u igri, održan je i sastanak, ali američka organizacija nije bila toliko ozbiljna kao ONE pa je Soldić odabrao šefa koji ga najviše poštuje.

Zbog Soldića u Zagreb je stigao i šef ONE-a, Chatri Sityodtong, a pred novinarima je otkrio da radi na eventu u Zagrebu.

gol expired Soldić stigao u Zagreb: "Ovo je veliki dan za moju Hrvatsku i regiju, idem napraviti ono što nitko nije u povijesti" divider

ONE organizacija trebala bi održati event u Areni Zagreb, a Roberto Soldić bi imao ulogu u borbi večeri. Službeni datum još nije poznat, a kako saznajemo, razmišlja se o 21. listopadu ove godine.

Spomenuta organizacija nikada u Europi nije održala event pa bi zanimanje svjetske MMA javnosti bilo ogromno. Arena Zagreb može primiti 15-ak tisuća gledatelja, ulaznice bi sigurno otišle u rekordnom roku.

ONE Championship Što znamo o ONE Championshipu, novoj organizaciji Roberta Soldića? divider

''U Zagrebu sam jer želim pripremiti event u Zagrebu, s Robertom i zvijezdama iz Europe, s Balkana. To mi je zadaća. Jako mi se sviđa Hrvatska i Zagreb, Hrvatska je uvijek imala ratnike. Idem pogledati stadion i to je plan. Vidim veliku priliku u Europi. ONE je relativno nov brend u Europi, u Aziji i Americi je jako poznat, ovdje nemamo TV ugovor i na tome moramo raditi.

Prema agenciji Nielsen, gledaniji smo od UFC-a. Imamo bolje borce od bilo koga, imamo 170 sportaša koji su već bili prvaci kad su došli. Druge organizacije dovode borce s manje iskustva, a mi dokazane borce, koji su u najboljim godinama. Ni jedna druga organizacija nema toliko prvaka'', otkrio je Chatri.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider