Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pišu nizozemci

Zvijezda hrvatske reprezentacije U-21 na meti nizozemskog giganta

Nizozemski PSV želi osvježiti svoj napad, a Roka Šimića vide kao sjajno rješenje - kratkoročno i dugoročno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač hrvatske reprezentacije U-21, Roko Šimić, na meti je nizozemskog giganta PSV Eindhovena. Nizozemski mediji prenose kako su opasno zagrizli za talentiranog igrača Red Bull Salzburga, ali su svjesni kako to nije jeftin plan…

gol expired Benfica demolirala Red Bull Salzburg i prvi put osvojila juniorsku Ligu prvaka divider

Problem nizozemskom doprvaku je činjenica da je Šimić ugovorno vezan za Red Bull do 2025. godine i što će morati isplatiti određenu odštetu, žele li trajno otkupiti njegov ugovor. Ali, računaju kako bi njihov projekt mogao biti zanimljiviji Šimiću jer, smatraju, za njega nema previše mjesta u prvoj momčadi austrijskog prvaka.

Nude mu brži proboj među seniore

Uz Benjamina Šeška, imaju još i svježe dovedenog Fernanda iz Šahtara, te smatraju kako bi ga mogli privući statusom koji će mu ponuditi.

gol expired Red Bull Salzburg osvojio deveti naslov prvaka, Sučić zabio u slavlju divider

PSV želi obnoviti svoj napad ovo ljeto, Eran Zhavi želi napustiti klub, Maximiliano Romero je imao lošu sezonu, a igrač na posudbi iz Benfice Carlos Vinicius previše je sklon ozljedama, smatraju, te im je potrebna svježa krv.

Uz Šimića snimaju još mladu zvijezdu Zuricha Wilfrieda Gnonta i Barceloninog Luuka de Jonga, koji je prioritet, no ne kotiraju dobro u tim poslovima i smatraju kako je Šimić savršeno rješenje – kratkoročno i dugoročno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider