Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpuna ludnica

Na pomolu dva spektakularna transfera: PSG odbio prvu astronomsku ponudu Reala, Ronaldo želi kod – Guardiole!

Ova bi dva transfera dobro zatresala europski nogomet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Lionel Messi transferom u PSG napravio ono što su svi mislili da se ne može dogoditi, još dva spektakularna transfera mogla bi zatresti nogometni svijet. Kraj prijelaznog roka je u utorak, 31. kolovoza i do tada bi mogli svjedočiti nevjerojatnim selidbama od kojih su dvije uvjerljivo najzvučnije.

Real Madrid sinoć je službeno krenuo u operaciju dovođenja Kyliana Mbappea. Svi francuski mediji tvrde kako je Paris St-Germain odbio čak 160 milijuna eura te prenose navodne poruke čelnika kluba koji tvrde kako Mbappea ne namjeravaju prodati.

Real i Mbappe sve dogovorili

No to je samo utvrđivanje pregovaračke pozicije s Realom koji je po Le Parisienu već dogovorio osobne uvjete ugovora s igračem koji silno želi napustiti Pariz i zaigrati za klub kojeg je obožavao kao dječak. Florentino Perez to jako dobro zna, a poznato je i kako je mlada zvijezda uvrijeđena dolaskom Lionela Messija te se želja za odlaskom posljednjih tjedana samo povećala.

gol expired Zašto je propao veliki transfer: Gramzljivi menadžer i otac tražili za 21-godišnjaka najveću plaću u povijesti divider

Ono što ide u prilog Realu kod ovog transfera je što Francuzu istječe ugovor sljedeće ljeto te što su navijači PSG-a već okrenuli palac dolje Mbappeu zbog njegovog ponašanja i kritika da se već u mladoj dobi počeo ponašati poput primadone.

Iz Pariza preko određenih medijskih kanala stiže poruka kako PSG neće pustiti Mbappea za 200 milijuna eura pa se procjenjuje kako bi se Madriđani i Parižani mogli naći na pola puta između prve odbijene ponude i ove cifre.

Ronaldo se preko Mendesa sam ponudio Man Cityju

L'Equipe je pak raspalio informaciju prema kojoj Cristiano Ronaldo ne želi uskočiti na Mbappeovo mjesto i zaigrati s Lionelom Messijem već će zamjena za Mbappea biti Evertonov Brazilac Richarlison.

Najpoznatiji francuski sportski dnevnik tvrdi kako Ronaldo ima drugi plan. Već ovaj tjedan želi napustiti Juventus i otići u Premier ligu, ali ne u svoj bivši klub nego kod gradskog rivala.

Da, zvuči nestvarno, ali Portugalac je prema pisanju europskih medija već razgovarao s nekolicinom nogometaša Manchester Cityja te želi napasti još jednu Ligu prvaka.

Pep Guardiola bi tako dobio napadača kojeg trenutno nema, jer se situacija s dolaskom Harryja Kanea zakomplicirala nakon što je čelnik Tottenhama Daniel Levy odbio oko 180 milijuna eura za svog napadača.

City je ovaj tjedan kontaktirao poznati agent Jorge Mendes te im ponudio Ronalda koji je očito identificirao City kao klub s kojim bi mogao konkurirati PSG-u u Ligi prvaka te tako nadmašiti Messija u vječnom natjecanju u najvećim trofejima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider