Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Detalji ga dijele

VIDEO Petković ga je ponizio i uništio, a sad je pred spektakularnim transferom

Inter traži 80 milijuna eura za Milana Škriniara, PSG zasad nudi 70...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski gigant Inter Milan traži zamjenu za stopera Milana Škriniara za kojeg se očekuje da će napustiti klub. Za Škriniara je zainteresiran Paris Saint-Germain koji je već poslao neke ponude, a očekuje se da će ih biti još, objavili su talijanski mediji.

Navodno Inter neće ići ispod 80 milijuna eura, a Parižani ne žele platiti više od 70 i to je  jedina prepreka realizaciji transfera.

Stadion Giuseppe Meazza Bizarno: Stigao u Italiju na utakmicu pa se izgubio i deset godina živio na ulici divider

Dogovore li se po Interovim uvjetima čovjek koji je najgoru utakmicu u karijeri odigrao u teškom porazu njegove Slovačke od Hrvatske (4:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i kojeg je Bruno Petković potpuno uništio te večeri u Trnavi, ostvarit će spektakularan transfer iz redova talijanskog doprvaka.

Inter već traži alternacije

Inter se stoga okrenuo Manuelu Akanjiju iz Borussije Dortmund. Akanji nije produžio ugovor s Borussijom koji ističe sljedećeg ljeta i vjeruje se da će klub iz Dortmunda tražiti odštetu od 30 milijuna eura.

Renato Sanches i Cristiano Ronaldo PSG-ova impresivna lista pojačanja: Parižani dovode novu zvijezdu i siju paniku širom Europe divider

No, Interu neće biti lako dovesti Akanjija jer postoji interes Juventusa, Arsenala i Manchester Uniteda, no zasad je Inter u maloj prednosti u odnosu ostale kandidate.

Osim sa Akanjijem Inter se povezuje sa Torinovim igračem Gleisonom Bremerom, koji je proglašen za najboljeg braniča u Serie A u protekloj sezoni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider