Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljna priča u Mostaru

Zrinjski preduhitrio Rijeku i doveo veliko pojačanje, Mostarci spremni za početak europskog puta

Mario Ćuže novi je igrač Zrinjskog.

Mario Ćuže (Foto: HŠK Zrinjski Mostar/Facebook)

Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar doveo je veliko pojačanje tik pred početak svog europskog puta, Mario Ćuže vratio se u Mostar nakon kratkog izleta u Zagrebu te stavio potpis na četverogodišnji ugovor s Plemićima.

Važno je istaknuti da je Zrinjski nadjačao Rijeku koja je također htjela vidjeti mladog krilnog napadača u svojim redovima, ali Ćuže se odlučio vratiti pomoći Zrinjskom u pohodu na grupnu fazu europskih natjecanja.

Arda Guler Na nagovor Modrića dolazi u Madrid! Turska tinejdžerska senzacija stigla na Bernabeu divider

Nakon sjajne sezone i dvostruke krune, trener Krunoslav Rendulić poveo je Mostarce na rane pripreme u Sveti Martin na Muri, a polako se rješava i igračka križaljka. Najzvučnije pojačanje je bivši junior Zrinjskog Zvonimir Kožulj, ali za veće ambicije trebati će širi igrački kadar.

Ivan Jukić i Slobodan Jakovljević su ozlijeđeni, a Uprava Zrinjskog radi punom parom da osigura pojačanja za predstojeće napore.

Plemići u svoj pohod na Europu kreću već sljedećeg tjedna kada ih dočekuje armenski prvak Urartu, a ako prođu u dvomeču, u sljedećem pretkolu Lige prvaka trebao bi ih čekati Slovan iz Bratislave koji je prošle sezone na nevjerojatan način izbacio Mostarce iz Konferencijske lige.

Poljud za vrijeme utakmice Hrvatska - Wales Dalić i HNS oduševljeni odlukom Vlade za Maksimir i Poljud: "Povijesni dan za hrvatski nogomet!" divider

Osim igračkog kadra, Zrinjski se vraća pod Bijeli brijeg nakon završenih radova na travnjaku koji će sada biti po svjetskim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider