Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez nadmurio Laportu

Na nagovor Modrića dolazi u Madrid! Turska tinejdžerska senzacija stigla na Bernabeu

Arda Güler novi je igrač Real Madrida.

Arda Guler (Foto: Afp)

Florentino Perez još je jednom preduhitrio Barcelonu te su danas osigurali potpis mladog Arde Gülera.

Real Madrid je poslao znakovitu poruku na turskom na svom službenom Twitter profilu i ubrzo poželio dobrodošlicu, a njegov Fenerbahce se oprostio od Gülera uz lijepe riječi.

Hrvatska mlada reprezentacija Iznenađenje sezone: Evo koga Osijek žarko želi i jesu li mladi Vatreni prava pojačanja za Dinamo divider

Güler je imao otkupnu klauzulu od samo 18 milijuna eura koju je Real aktivirao, a očito je mladom Turčinu bila želja zaigrati za Kraljevski klub jer je gotovo mogao pa birati gdje će nastaviti karijeru.

Zasluge idu i Luki

Turski mediji su jučer pustili informaciju i da je Luka Modrić zaslužan za Gülerov dolazak u Madrid.

"Dobio sam informaciju da je Luka Modrić nazvao Ardu i rekao mu kako je ovo njegova posljednja sezone i da mu namjerava ostaviti svoj dres", napisao je eminentni turski novinar Volkan Demir na Twitteru.

Poljud za vrijeme utakmice Hrvatska - Wales Dalić i HNS oduševljeni odlukom Vlade za Maksimir i Poljud: "Povijesni dan za hrvatski nogomet!" divider

Turski 18-godišnjak lani je odigrao 35 utakmica za Fenerbahce u kojima je zatresao mrežu šest puta i još sedam puta asistirao, a ukupno je skupio 51 nastup za tog velikana uz devet pogodaka i 12 asistencija.

Yolun açık, şansın bol olsun Arda Güler pic.twitter.com/rGYvdHIqAC

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 6, 2023

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider