Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi projekt

Ivan Rakitić posrednik u Sevillinom "poslu stoljeća"

Sevilla je zainteresirana za Luisa Suareza, a Ivan Rakitić trebao bi ga nagovoriti na ostanak u Španjolskoj umjesto bijega preko Bare...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski prvoligaš Sevilla igra odličnu sezonu, ali unatoč odličnoj poziciji na tablici, Real im polako odmiče na prvom mjestu, a Xavijeva Barcelona puše za vratom. Zbog toga već razmišljaju o sljedećoj sezoni, a nudi im se Luis Suarez u čijem potpisu bi ključnu ulogu trebao odigrati Ivan Rakitić.

Bivši suigrač hrvatskog internacionalca iz Barcelone trenutačno je igrač Atletico Madrida, međutim spominje se kao moguće pojačanje seviljskog kluba, a tamošnji mediji nazivaju ga "potpisom stoljeća“.

gol expired Rakitić u problemima za rođendan: Hrvatski veznjak nije mogao nastaviti divider

Urugvajski napadač više ne uživa kod Diega Simeonea i želio bi promijeniti klub, a u slučaju da se odluči za ostanak u La Ligi, Monchi, Lopetegui i društvo bi ga rado doveli u Andaluziju.

Rakitić je bio pogodak, žele isto sa Suarezom

Rakitićev povratak iz Barcelone pokazao se kao pun pogodak pa zato Monchi ne oklijeva priznati kako je Suarez u njegovim planovima, novi veteran neće biti opterećenje u momčadi s obzirom na to da se Luuk de Jong neće vraćati i sportski direktor Seville nada se još jednom jeftinom pojačanju.

gol expired Sevilla s Rakitićem neočekivano kiksala, Real Madrid može pobjeći na veliku prednost divider

Suarez neće koštati ništa u odšteti jer mu istječe ugovor na kraju tekuće sezone i po svemu sudeći neće ga produljiti s aktualnim klubom. Nude mu se opcije i u MLS-u, ali on smatra kako i s 35 može igrati na razini potrebnoj u jednoj od top pet europskih liga.

Monchi i Lopetegui u Sevilli grade projekt koji ima glavu i rep, što dokazuju rezultati u domaćoj ligi i u uglavnom u Europi, a Rakitić bi trebao biti „iber“ koji će zavesti Suareza i natjerati da potpiše ugovor. Od siječnja Suarez je slobodan za pregovore pa bi uskoro trebao dobiti Ivanov telefonski poziv, ako već nije…

Tablica LaLige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider