Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od transfera

Poljski mediji: Hajduk poslao ponudu za iskusnog veznjaka! Splićani sve demantirali

Bartosz Nowak ima ugovor s Gornikom do ljeta 2023. godine, a prate ga dva kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius doveo je tek jedno pojačanje u ovom ljetnom prijelaznom roku, braniča Tonija Borekovića na posudbu iz Vitorie, ali ne misli stati na tome.

Splićani su zainterisrani za Bartosza Nowaka, iskusnog veznjaka koji igra za Gornik Zabrze i već su poslali ponudu, ali ista je odbijena, piše Sport.pl.

Nowak je ušao u posljednju godinu ugovora s poljskim klubom, ali u ugovoru ima visoku odštetnu klauzulu koja uvelike komplicira cijeli posao.

Steven Gerrard Gerrard uveo bizarna pravila: Obavezne japanke pod tušem, a najgoreg na treningu čeka posebna majica divider

Klauzula, navodno, iznosi milijun eura, ali teško je očekivati da će bilo tko istresti vreću novca za igrača kojeg za 11 mjeseci mogu dobiti posve besplatno. Osim splitskog kluba, Nowaka želi dovesti i Rakow Czestochowa, ali i njihova ponuda je odbijena.

U posljednje dvije sezone koliko igra za Gornik Zabrze, Nowak je postigao 14 golova i upisao 11 asistencija u 70 nastupa u svim natjecanjima.

No iz splitskog kluba uskoro je stigao demantij cijele priče, tvrde da nisu poslali ponudu za poljskog veznjaka, niti su ga pratili, prenosi Dalmatinski portal.

Tablica Ekstraklasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider