Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kriva procjena

Bivši igrač Dinama odbio Real Madrid ovog ljeta pa izgubio mjesto startera

Gabriel je ovo ljeto odbio poziv Carla Ancelottija pa u međuvremenu ostao bez mjesta startera u Arsenalu.

Gabriel (Foto: Instagram)

Španjolski gigant Real Madrid upao je u probleme s ozljedama već na startu sezone, a najteže su stradali golman Thibaut Courtois i branič Eder Militao. Carlo Ancelotti belgijskog čuvara mreže zamijenio je Kepom Arizabalagom, a brazilskog stopera želio je zamijeniti njegovim sunarodnjakom, stoperom Arsenala Gabrielom Magalhaes.

Bivši igrač Dinama trebao je uskočiti umjesto ozlijeđeno stopera Kraljevskog kluba, kojemu su stradali križni ligamenti koljena i kojeg čega dugotrajan oporavak, međutim učinio je nešto teško zamislivo. Naime, odbio je poziv jednog od najvećih klubova svih vremena.

Mohamed Salah Ponovo pada rekord Saudijske Arabije: Velika zvijezda Liverpoola stiže za ogromnu odštetu i plaću divider

Rekao je kako želi ostati u Arsenalu i nastaviti se razvijati kod Mikela Artete, međutim spomenuti razvoj nije se nastavio po planu. Iako je lani bio starter u posljednjoj liniji Topnika, čini se kako mu Španjolac na klupi nije oprostio gubitak naslova u Premier ligi u finišu sezone.

Ove sezone obje utakmice koje je Arsenal dosad odigrao u PL-u ostao je na klupi na startu i u dosadašnja dva nastupa ima ukupno samo 24 minute, rasplet kakav je očekivao malo tko uoči početka sezone. Unatoč krivoj procjeni, španjolski mediji pišu kako i dalje ne žali što se zahvalio na Ancelottijevom pozivu i uvjeren je kako će se njegova situacija uskoro normalizirati.

Dominik Livaković Fenerbahče potvrdio dolazak Dominika Livakovića! divider

Gabriel je u Arsenal stigao 2020. godine iz Lillea, koji ga je između ostalih posudio zagrebačkom Dinamu. Nedavno je Fabrizio Romano ekskluzivno objavio kako Arteta svojeg braniča procjenjuje na više od 100 milijuna eura.

Taj iznos je vjerojatno otjerao i Pereza od Gabriela, ali i mnoge potencijalne udvarače. Jedini koji je i dalje zainteresiran je saudijski Al-Ittihad, jedan od klubova kojeg sponzorira tamošnja kraljevska obitelj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider