Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novo lice

Ponovo pada rekord Saudijske Arabije: Velika zvijezda Liverpoola stiže za ogromnu odštetu i plaću

Mohamed Salah za 100 milijuna eura odštete trebao bi stići u Al Ittihad, a tijekom tri godine zaradit će ukupno 200 milijuna za plaću.

Mohamed Salah (Foto: Afp)

Jedan od najpopularnijih muslimanskih nogometaša Mohamed Salah trebao bi se uskoro priključiti moru zvijezda koje su se ovo ljeto preselile u Saudijsku Arabiju.

Zvijezda Liverpoola trebala bi se priključiti ostalim članovima napada Redsa, ali neće zaigrati s njima, nego u dresu jednog od četiriju klubova koja financira fond u vlasništvu saudijske kraljevske obitelji.

Dominik Livaković Fenerbahče potvrdio dolazak Dominika Livakovića! divider

Firmino je u Al Ahlyju, Sadio Mane u Al Nassru, a Egipćanin bi trebao parafirati ugovor s Al Ittihadom. Saudijci će Liverpoolu iskrcati 100 milijuna eura za odštetu, što bi trebalo skinuti ranije postavljeni rekord Al Hilala, koji je za Neymara iskrcao ukupno 90 milijuna eura.

Salah također neće biti bez motiva jer bi tijekom tri godine trebao zaraditi 200 milijuna eura bez bonusa. Nije kao Ronaldo, ali nije loše.

Dominik Livaković i Arijan Ademi Dinamo ostao bez kapetana i želi vratiti legendu: Sad se zna tko im kvari spektakularni posao divider

Njegov dolazak dodatno će proširiti Al Ittihadovu ergelu u kojoj su od ranije Karim Benzema, Ngolo Kante i Fabinho.

U Europi je već desetljeće, a uz Liverpool, igrao je, između ostaloga, i za Romu i Chelsea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider