Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Niko Kovač otvorio novčanik za braniča Dinama, poznat je iznos odštete

Dinamo je potvrdio transfer Bartola Franjića u Wolfsburg, a sad već bivši branič Modrih već se oprostio od suigrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo potvrdio je u ponedjeljak prodaju Bartola Franjića u Wolfsburg. Posao o kojem se šuškalo već nekoliko dana sad je dobio i službenu nootu, a sad već bivši dinamov nogometaš već se oprostio od suigrača.

Transfermarkt je objavio kako je iznos odštete koji će Modri dobiti od bundesligaša 7.500.000 eura, a od 1. srpnja službeno će postati njihovo novo ovoljetno pojačanje..

gol expired Niko Kovač uči Nijemce kako se izgovara prezime mladog dinamovca: "Kako ste rekli?" divider

Wolfsburg plaća tri milijuna više od njegove vrijednosti

Modri su neko vrijeme opirali, odbijali ponude kluba koji je nedavno preiuzeo Niko Kovač, ali na kraju su se dogovorili za tri milijuna eura više od njegove trenutačne vrijednosti koja se kreće negdje oko 4.500.000 eura.

Dinamo je u obrani pokriven, a Franjićev odlazak neće ostaviti rupu u udarnoj momčadi Plavih. Proizvod Dinamove škole nogometa će otputovati na svoju novu adresu s priprema na Moravskim toplicama i uskoro konkurirati za momčad kod bivšeg hrvatskog izbornika.

Standardan član Hrvatske reprezentacije U-21 oprašta se s 82 nastupa za prvu momčad Dinama i nastavit će tradciju naših nogometaša u Vučjem gradu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider