Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Niko Kovač uči Nijemce kako se izgovara prezime mladog dinamovca: "Kako ste rekli?"

Igrač Dinama Bartol Franjić mogao bi već danas krenuti prema Wolfsburgu i potpisati ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo i Wolfsburg dogovorili su visinu odštetu za nogometaša Bartola Franjića koji je u subotnje poslijepodne napustio pripreme u Sloveniji i zaputio se prema Zagrebu.

Klub hrvatskog stručnjaka Nike Kovača isplatit će šest milijuna eura odštete za mladog nogometaša, kojeg vide kao pojačanje za poziciju defanzivnog veznog.

Franjić bi tako mogao postati treći nogometaš Dinama koji je otišao među Vukove. Prvo je to napravio Mario Mandžukić, a potom Josip Brekalo koji je pak na izlaznim vratima njemačkog bundesligaša.

gol expired Nogometaš Dinama napustio pripreme, već danas potpisuje za Niku Kovača? divider

Ako se ovaj transfer zaključi, a po svemu sudeći hoće, njemački novinari prvo će morati naučiti kako se izgovara Franjićevo prezime.

"Kako ste rekli?", upitao je bivši hrvatski izbornik njemačke novinare pa im objasnio kako se izgovara prezime Dinamovog nogometaša:

"On je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine, očito se radi o igraču s potencijalom"; kratko je kazao Kovač koji priprema svoju momčad za prvi prijateljski ispit uoči nove sezone protiv engleskog Brentforda, prenosi Kicker.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider