Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori su uznapredovali

Niko Kovač dogovara veliki transfer, želi igrača Dinama!

Niko Kovač želi dovesti Bartola Franjića i pojačati konkurenciju u veznom redu Wolfsburga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wolfsburg, na čijoj klupi odnedavno sjedi hrvatski stručnjak Niko Kovač, želi dovesti nogometaša Dinama, Bartola Franjića.

Pregovori su, navodno, uznapredovali u posljednjih nekoliko dana, Franjić je već pristao na ponudu njemačkog bundesligaša, a još je samo preostalo da klubovi sjednu za isti stol i dogovore visinu odštetu.

To znači da bi već do kraja tjedna Franjić mogao napustiti pripreme Modrih i priključiti se njemačkoj momčadi.

Iako je kroz karijeru promijenio nekoliko pozicija, prošle je sezone tako igrao na poziciji stopera i lijevog beka, Kovač želi dovesti Franjića za poziciju zadnjeg veznog, pišu Sportske novosti.

Ako se zaključi ovaj transfer, Franjić će biti već treći nogometaš Dinama koji je otišao među Vukove. Prvo je to napravio Mario Mandžukić, a potom Josip Brekalo koji je pak na izlaznim vratima njemačkog bundesligaša.

Budući da Wolfsburg nije osigurao plasman u Europu ove sezone, Brekalo traži novi klub u kojem će zaigrati Ligu prvaka i tako se izboriti za mjesto pod suncem u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji koja će krajem godine zaigrati na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru.

Tablica Bundesliga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider