Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratili se u prvu ligu

Ambiciozni planovi u susjedstvu: Milijarderi žele dovesti Modrića i veliku Hajdukovu želju

Como je nakon 20 godina izborio povratak u Serie A, a sada žele pojačati momčad za iduću sezonu.

Luka Modrić slavi gol (Foto: Afp)

Luka Modrić je nakon ranog ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva otišao na zasluženi odmor, kako bi napunio baterije za novu sezonu u Real Madridu s kojim će potpisati ugovor na još godinu dana, no dok se ne pojavi službena potvrda, njegovom se dolasku nadaju neki drugi klubovi.

Iz susjedstva je tako stigla informacija da hrvatskog kapetana želi novopečeni prvoligaš Como kojeg drži najbogatija indonezijska obitelj Hartono. Milijarderi su okupili nekoliko investitora iz svijeta nogometa, kao što su Thierry Henry i Dennis Wise, dok na klupi sjede Cesc Fabregas i Osian Roberts.

Oni su napravili sjajan posao prošle sezone, vratili su se u elitni razred talijanskog nogometa nakon više od 20 godina. Pokazali su da ne žele biti samo prolaznici kroz Serie A, tako da su već doveli nekolicinu novih igrača.

Carlalberto Ludi, sportski direktor Coma je prije nekoliko dana potvrdio dolazak Belottija iz Rome, a onda se dotaknuo i Modrića za kojeg ima samo riječi hvale:

"Svaki dan razmišljamo o njemu jer je on izvanredan šampion, ali nikad nismo pregovarali iako imamo odličan odnos s njegovima agentima", kazao je Ludi.

Također, prije nekoliko dana se pojavila informacija da Como žele dovesti Josipa Brekala iz Fiorentine, što bi potencijalno moglo pokvariti planove Hajduku koji ga želi imati u kadru i naredne sezone.

Ferenc Sakalj i Federico Coppitelli Osijek slučajno otkrio ime novog velikog pojačanja!? divider

Marko Pjaca Dogovoren veliki povratak Marka Pjace u Dinamo! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider