Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamti bolje dane

Još jedan europski velikan odbio Cristiana Ronalda i teško uzdrmao njegov ego

Cristiano Ronaldo na pragu je odlaska iz Manchester Uniteda, ali već su ga odbili PSG i Bayern.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Prošlog ljeta Cristiano Ronaldo ponovno je obukao dres Manchester Uniteda. Njegov povratak razveselio je crveni dio Manchestera, ali idila nije bila dugog vijeka

Portugalska zvijezda želi napustiti Old Trafford, i to već ovog ljeta. U završnoj fazi nogometne karijere ne želi se zadovoljiti igranjem Europske lige umjesto Lige prvaka, zbog čega traži novi izazov.

Iako uprava i novoizabrani trener Erik ten Hag uporno tvrde kako Ronaldo nije na prodaju, njegov supermoćni agent Jorge Mendes nudi ga na sve strane, ali ne ide im baš sve po planu.

Europski velikan poslao odbijenicu Ronaldu

Nedavno je Mendes razgovarao s čelnicima PSG-a glede Ronaldova transfera na Park prinčeva, ali dobio je odbijenicu.

ESPN piše da su čelnici PSG-a ugasili svaku nadu Ronaldu i Mendesu da može doći do transfera, navodeći da ne smatraju da je Ronaldo pravo pojačanje u ovom trenutku i da klub nema dovoljno prostora u svom budžetu da ga plati.

Cristiano Ronaldo Ronaldo se nudi raznim klubovima, a sad je dobio najbogatiju ponudu u povijesti divider

PSG nije prvi klub koji je odbio Ronalda ovog ljeta, isto je učinio i Bayern, a sada je stigla još jedna odbijenica. Chelsea ne želi portugalsku zvijezdu u svojoj momčadi, kao ni Thomas Tuchel, koji nije bio pretjerano oduševljen njegovim mogućim dolaskom na Stamford Bridge, piše Guardian.

Upravo bi novopridošlo pojačanje Raheem Sterling trebala biti ključna figura Chelseajeva napada, a na raspolaganju još imaju nekolicinu igrača, poput Havertza, Wernera, Pulišića, Mounta i Hudson-Odoija.

Stigla najbogatija ponuda u povijesti

Bez ikakve dvojbe, težak je to udarac za Ronaldov ego, koji nikad nije dobio toliko odbijenica u tako kratkom periodu, ali zato određeni klubovi koriste sve raspoložive resurse ne bi li Ronalda privolili na dolazak.

Tako se u svjetskim medijima pojavila informacija da je na njegovu adresu stigla ponuda u visini od 250 milijuna eura, i to samo za dvogodišnji ugovor u Saudijskoj Arabiji.

Nepoznati klub spreman je platiti 30 milijuna eura odštete Unitedu, a to bi svakako bila najveća gaža koju bi neki nogometaš mogao zaraditi. 

Dio medija tvrdi da je Ronaldo već odbio bogatu ponudu s Bliskog istoka, ali uz silne odbijenice europskih klubova i želju za odlaskom s Old Trafforda, možda nije nemoguće da Ronaldo prihvati ponudu i danas-sutra osvane u Saudijskoj Arabiji...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider