Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje je granica?

Ovo je bolesno: Pogledajte koliku lovu Saudijci nude Messiju, Ronaldo će se pojesti od ljubomore!

Cristiano Ronaldo nedavno je stigao u Saudijsku Arabiju, vidjet ćemo hoće li i Lionel Messi.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Mokri snovi (nogometnih) vlastodržaca u Saudijskoj Arabiji, o tome da u svoju ligu nakon Cristiana Ronalda dovedu i Lionela Messija, još uvijek se nisu raspršili.

U ovom slučaju, ne samo u istu ligu nego i u isti grad. Ronaldo se već polako privikava na život u saudijskoj prijestolnici Rijadu, a dok on zabija golove za Al-Nassr, gradski rival Al-Hilal odaslao je ponudu na Messijevu adresu.

Sastanak Al-Hilala i Messijevog oca Jorgea

Točnije rečeno, nije ju poslao doslovno nego ju je predočio Messijevom ocu Jorgeu koji je nedavno doputovao u glavni grad Saudijske Arabije. Premda su mnogi to protumačili kao sastanak na isključivo komercijalnom aspektu budući da je Messi ambasador Turističke zajednice Saudijske Arabije, engleski i francuski mediji složni su u ocjeni da je tu bilo govora i o tome da Lionel dođe u Al-Hilal.

Štoviše, pišu o ponudi koja bi Messija, u slučaju da odluči napustiti PSG u kojem Mbappe zarađuje puno više od njega, učinila najplaćenijim nogometašem današnjice i općenito govoreći, u povijesti nogometa.

Više od 200 milijuna eura po sezoni?!

Sami iznos nije procurio u medije, međutim poznato je da Al-Hilal nudi Argentincu više novca nego što Cristiano Ronaldo zarađuje u Al-Nassru. Uzmemo li u obzir činjenicu da je Ronaldova godišnja plaća, kada se zbroje svi prihodi, 200 milijuna eura, onda je jasno o kakvom se astronomskom iznosu radi odnosno da Al-Hilal neće štedjeti ne bi li privukao u svoje redove najboljeg igrača prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

Kako će ovo podnijeti sujetni Ronaldo, ostaje za vidjeti. Sigurno mu neće biti drago što će ga Messi (i) na ovom polju nadmašiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider