Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas

Nova tragedija u obitelji Emiliana Sale koji je poginuo u avionskoj nesreći: Nikada se nisu pomirili s njegovim odlaskom

Nakon oca koji je umro samo tri mjeseca nakon avionske nesreće, dogodila se nova tragedija u obitelji Sala.

Emiliano Sala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U siječnju 2019. godine nogometni svijet potresla je strašna vijest o padu aviona iznad La Manchea u kojem je bio argentinski nogometaš Emiliano Sala.

Nekoliko dana ranije, 28-godišnji Sala potpisao je za velški Cardiff u rekordnom transferu vrijednom 17 milijuna eura, a na povratku iz francuskog Nantesa dogodila se strašna nesreća u kojoj su život izgubili nogometaš i pilot aviona David Ibbotson.

Dva tjedna trajala je potraga za olupinom aviona, privatni istražitelji pronašli su tijelo, a obitelj argentinskog nogometaša nikada se nije pomirila s njegovom smrti.

Njegov otac umro je od srčanog udara samo tri mjeseca nakon nesretnog događaja, a sada se dogodila i nova tragedija u obitelji argentinskog nogometaša.

Prije nekoliko dana, starija sestra argentinskog nogometaša Romina Sala pronađena je u besvjesnom stanju, javljaju argentinski mediji.

Nakon što je primio nekoliko poruka, zabrinuti prijatelj odlučio je otići do njezine kuće, a ondje ju je zatekao u besvjesnom stanju. Odmah je pozvao hitnu pomoć, ali 29-godišnja djevojka još je uvijek u kritičnom stanju.

Inače, starija sestra argentinskog nogometaša objavila je dirljivu fotografiju nogometaševog psa koji gleda kroz balkonska vrata i očekuje povratak svog vlasnika.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider