Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika drama

Tottenhamovi junaci najsretniji na svijetu: "Ovo je bilo poput vlaka smrti"

Igrači Tottenhama Son Heung-min i Christian Eriksen prokomentirali su jednu od najluđih utakmica Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham se plasirao u polufinale Lige prvaka, gdje ga čeka Ajax, a Son Heung-min junak je Pijetlova iz Londona. Korejac je bio dvostruki strijelac u jednoj od najuzbudljivijih utakmica Lige prvaka.

„Nikad nisam igrao ovakvu utakmicu. Vrlo smo ponosni, ovo je nevjerojatna noć. Ponekad je VAR dosadan; a danas mu možemo reći: 'Hvala, dobra odluka'. Preplavile su me emocije, ne znam što bih više rekao“, kazao je Son, koji je postigao prva dva gola za Tottenham.

Manchester City je na Etihadu pobijedio s 4:3, no u prvoj utakmici Tottenham je slavio s 1:0 te je prošao dalje zbog postignutih golova u gostima. U prvih 11 minuta bilo je 2:2. Manchester City je poveo 4:2, pa je Tottenham preko Llorentea smanjio na 4:3. Da bi sve još bilo uzbudljivije, u infarktnoj završnici poništen je gol domaćoj momčadi zbog zaleđa nakon intervencije VAR-a.

"Vlak smrti"

Veznjak Tottenhama Christian Eriksen mogao je biti tragičar utakmice. On je vraćao loptu koja je završila kod Sergija Aguera i nakon čega je Raheem Sterling zabio gol, koji je VAR poništio zbog zaleđa u začetku akcije.

„Kad je poništen gol, bio sam najsretniji čovjek na svijetu“, priznao je danski nogometaš.

„Cijela utakmica bila je poput vlaka smrti – samo golovi, golovi, golovi i velika drama. Bilo je zabavno sudjelovati“, zaključio je Eriksen.

Koga želite vidjeti u finalu Lige prvaka?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider