Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast!

Gospodski potez Man Cityja: Oduševili reakcijom na veliku dramu i šokantno ispadanje

Utakmica za pamćenje dobila je dostojan epilog ubrzo nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teško je ukratko opisati što se sve dogodilo u ludoj četvrtfinalnoj utakmici Manchester Citya i Tottenhama, možda i najluđoj u povijesti Lige prvaka.

Rekordna golijada na startu utakmice, preokreti, drame, kontroverzne sudačke odluke… sve je to imao susret Građana i Spursa, koji će se zasigurno još dugo pamtiti.

Dostojan završetak potpune ludnice dogodio se u sudačkoj nadoknadi. Stadion je proključao nakon gola Raheema Sterlinga za 4:4, ali euforiju je uskoro zamijenila grobna tišina nakon što su sučevi videopomoćnici prosudili da je gol postignut iz zaleđa.

Man City bio je tako blizu, a tako daleko od polufinala, ali zadržali su sportski duh i oduševili reakcijom odmah nakon utakmice.

Koga želite vidjeti u finalu Lige prvaka?

Ukupno glasova:

Tottenham je požurio na službenom Twitteru objaviti veliki uspjeh londonskog kluba – prvo polufinale Kupa / Lige prvaka nakon davne 1962. godine. Jednako brzi bili su i predstavnici Man Cityja, koji su u komentaru odmah čestitali pobjednicima.

''Dečki, čestitke i puno sreće'', napisali su i pobrali mnoge pozitivne reakcije. Doista sjajan epilog utakmice koja može poslužiti kao savršena reklama za nogomet i zbog uzbudljive igre i zbog gospodske, sportske reakcije poraženih.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider