Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DEFICITARNA POZICIJA

Tottenham odradio posao nakon kojeg bi trebalo biti jasno da Perišić ne ide nigdje

Sergio Reguilon napustio je Tottenham i prešao u Manchester United, a njegov odlazak povećava vrijednost Ivan Perišića momčadi.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Ispadanjem iz EFL Cupa, čime se broj utakmica koje će ove sezone igrati dodatno smanjio, Tottenhamu je ostao prevelik broj igrača na rosteru i postalo je jasno da će neki od njih minutažu morati potražiti drugdje.

Među onima koji su višak, prema mišljenju Telegrapha, našlo se i ime Ivana Perišića. No, posljednji posao odrađen na relaciji Tottenham - Manchester United govori nam u prilog tome da će hrvatski reprezentativac teško napustiti trenutni klub.

Potreba za dodatnim lijevim bočnim

Naime, put Manchestera krenuo je Sergio Reguilon, nogometaš koji igra na poziciji lijevog bočnog. Time se potreba za igračem koji može pokriti tu poziciju dodatno povećala.

Trenutno je tamo prvi izbor Angea Postecogloua Destiny Udogie, 20-godišnjak koji se vratio s posudbe iz Udinesea, a tu su još Ben Davies i Perišić, igrači podosta različitih karakteristika.

Sve to vodi prema mišljenju da Perišić ipak neće napustiti Tottenham, s obzirom na to da i dalje može itekako poslužiti. Osim toga, dobio je minutažu u sve četiri utakmice koje su ove sezone odigrali, čak se vjeruje da bi i u idućoj mogao naći svoje mjesto u prvom sastavu. 

No, isto tako vrijedi dodati da dosad kod Australca nije zaigrao na poziciji lijevog bočnog braniča, kao kakav je prošle sezone došao.

To sve neće razveseliti navijače Hajduka koji se Ivanu i dalje nadaju, no taj povratak svakim danom izgleda sve dalje. 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider