Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ogroman i preskup kadar

Tottenham otpisao Perišića? Ivan na popisu sedmorice igrača kojih se Spursi žele riješiti

Ivan Perišić ima važeći ugovor s Tottenhamom još 10 mjeseci.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić jedan je od sedmorice igrača na koje Tottenham ne računa i želi ih se što prije riješiti.

Vijest je to koju je objavio engleski Telegraph, a navodi da osim Perišića Spursi žele da klub napuste i dugogodišnji kapetan Hugo Lloris te Sergio Reguilon, Pierre-Emile Hojbjerg, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele i Bryan Gil.

Iz perspektive čelnika londonskog kluba, takav je rezon sasvim jasan. Tottenham je ovog tjedna već na prvoj prepreci ispao iz Liga kupa (utakmica u kojoj je Perišić upisao asistenciju za jedini njihov pogodak), ne igra niti jedno europsko natjecanje, a kao klub iz Premier lige tek se u siječnju uključuje u FA kup.

Dakle, Tottenham će do kraja kalendarske godine igrati u ritmu jedne utakmice tjedno, a za takvo što ima i ogroman i preskup igrački kadar.

Stoga se odlučio na rezove, traže se najbolja rješenja za tu sedmorku koja nije u najužim planovima novog trenera Angea Postecogloua.

Korak bliže povratku u Hajduk

Ovakav razvoj situacije mogao bi značiti (ne znači i da hoće) korak bliže Perišićevu povratku u Hajduk. Nije tajna da on ima veliku želju zaigrati za voljeni klub prije nego što okonča veličanstvenu igračku karijeru, također nije novost ni to da bi ga predsjednik Lukša Jakobušić htio dovesti te da ga navijači Hajduka već neko vrijeme vabe, ali prepreka realizaciji tog posla zasad je Perišićev važeći ugovor s Tottenhamom koji traje još 10 mjeseci.

Ako bi uspio postići dogovor s predsjednikom Danielom Levyjem oko iznosa koji bi mu Tottenham isplatio za sporazumni raskid ugovora, Perišić bi dobio slobodne papire i na Poljudu bi ga dočekali raširenih ruku.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider