Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Tottenham pronašao idući klub za Vuškovića: Pridružuje se još jednoj mladoj nadi Hrvatske

Tottenham je poslao Luku Vuškovića na posudbu u belgijskog prvoligaša Westerloo

Luka Vušković (Foto: Profimedia)

Mladi hrvatski stoper, Luka Vušković potpisao je za Tottenham prošlog ljeta. Cifra je bila 7 milijuna eura inicijalno, ta cijena, uz uvjet da se ostvare razni bonusi može dostići 13,8 milijuna eura koji bi pripali Hajduku. Od trenutka kada je potpisao, bilo je dogovoreno da će iduće dvije sezone provesti na posudbi.

17-godišnji Vušković je proveo sezonu 23/24 na posudbi u poljskom prvoligašu Radomiaku, gdje je impresionirao u 14 nastupa. Unatoč tome što je stoper, Vušković je zabio tri i asistirao jedan gol.

Ovog ljeta, prema najnovijim izvještajima Fabrizija Romana, Vušković će otići na posudbu u belgijskog prvoligaša KVC Westerloo. Klub koji je prošle sezone završio 11. u belgijskoj Pro Ligi pružiti će platformu i okruženje za hrvatskog stopera u njegovom razvoju.

Kad je Tottenham potpisao Vuškovića, plan je bio da se pridruži prvoj momčadi na ljeto 2025. što znači da će mu KVC Westerloo biti zadnja postaja prije velikog izazova u najkonkurentnijoj ligi na svijetu.

Matija Frigan, mladi hrvatski reprezentativac, dočekat će Vuškovića u novom klubu. Frigan je prošlog ljeta prešao u belgijski klub za 5.5 milijuna eura, čime je postao najveći transfer u povijesti kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider