Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TREĆE KOLO KUPA

Tottenham bez Perišića siguran u Kupu, Bilićev Watford ispao

Ovog vikenda na Otoku će se odigrati većina susreta trećeg kola engleskog FA Kupa.

Harry Kane (Foto: Afp)

U ranijem poslijepodnevnom programu odigrano je pet susreta, a u dva su se međusobno sastali članovi Premier lige. Već smo pisali o velikoj pobjedi Southamptona na gostovanju kod Crystal Palacea, a sad ćemo proći i preostale susrete.

James Ward-Prowse i suigrači Zasjalo sunce Oršićevom novom klubu: Slavili u Kupu na gostovanju kod drugog premierligaša divider

Vrlo teško je treće kolo FA Kupa prošao Tottenham koji je pred svojim navijačima rezultatom 1:0 pobijedio trećeligaša Portsmouth. Jedini strijelac na utakmici bio je Harry Kane u 50. minuti, a Tottenham je u ovom susretu bio bez hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Istim rezultatom je Leicester u gostima svladao Gillingham golom Kelechija Iheanacha u 56. minuti, dok je u ovoj fazi FA kupa ispao Watford, sastav kojeg vodi nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Bilić.

U drugoligaškom obračunu Reading je doma svladao Watford 2:0 golovima u sudačkim nadoknadama. U sučevom vremenu prvog dijela gol je zabio Abrefa, a u nadoknadi drugog poluvremena Long.

Pobjedu je upisao i Preston North End koji je savladao Huddersfield rezultatom 3:1, a svi pogoci postignuti su u drugom dijelu. Gosti su u 57. minuti čak došli do vodstva, no domaći su okrenuli, zabivši u 60., 73. i 85. minuti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider