Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PROBLEM VELIKIH VRUĆINA

Toplak popljuvao termine utakmica u HNL-u: "Ovo je nehumano i opasno po život!"

Puno više nego samoj utakmici, trener Gorice posvetio se uvjetima u kojima je ona odigrana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gorica i Šibenik podijelili su po bod u prvom susretu drugog kola Supersport HNL-a. Susret je to odigran u teškim uvjetima, budući da je započet dok je temperatura zraka bila još uvijek 38 stupnjeva celzijusovih, a niti ogromna sparina nikako nije išla u prilog igračima.

Susret nije ponudio puno uzbuđenja pa tako niti pogodaka, a vjerojatno su uvjeti u kojima je odigran jedan od primarnih razloga toga. Upravo zbog toga, bilo je jasno koju će temu Samir Toplak prvo odabrati za prokomentirati nakon susreta.

Neljudski vremenski uvjeti onemogućili bolji susret

“Prije svega čestitam objema ekipama jer su ovo bili nehumani uvjeti. Ovo je bilo opasno po život. U dnevnom terminu, usred ljeta igrati ovakvu utakmicu nema veze s ničime”, rekao je Toplak, onda se okrenuvši svojoj momčadi:

“Bilo je loše i neaktivno s naše strane. Toliko tehničkih grešaka, krivih dodavanja. Nismo mogli spojiti jednostavne paseve."

Tu se Toplak ipak puno više osvrnuo na prvi dio. Drugi dio, kad su se i uvjeti popravili, ipak je ponudio nešto više nogometa, a za njegovu momčad debitirao je i Moussa Wague.

Ovaj problem se sad dogodio samo Gorici i Šibeniku, ali možemo zamisliti što će se dogoditi ako se ovakvi vremenski uvjeti ponove u idućem kolu, kad su čak tri utakmice planirane za isti termin.

To bi bio susret Šibenika i Lokomotive u petak, subotnji ogled Varaždina i Hajduka te nedjeljno gostovanje Slaven Belupa na osječkom Gradskom vrtu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider