Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osvojio kup

Najosebujniji hrvatski trener napustio klub nakon uspjeha karijere!

Tomislav Stipić nije više trener latvijske Aude.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski trener Tomislav Stipić napustio je redove Aude i u potrazi je za novim klubom, stoji u priopćenju na službenim stranicama latvijskoga kluba.

Jose Mourinho Mourinho službeno dobio ponudu za posao snova, do Božića bi trebao odlučiti divider

43-godišnji Duvnjak s njemačkom adresom ostvario je najveći uspjeh u karijeri osvojivši kup s malenom Audom, koja se prošle godine vratila u prvi rang latvijskog nogometa.

Pogledajte podcast Utakmicu po utakmicu s Tomislavom Stipićem

Stipić je vodio Audu u 40 utakmica, a prosječno je bilježio 1,58 bodova u latvijskom prvenstvu, što je bilo dovoljno za peto mjesto na ljestvici.

gol expired Bayern nije zainteresiran za Gvardiola: "Imamo vrhunske braniče, imamo Josipa Stanišića!" divider


Čeka se odluka o tome gdje će završiti jedan od najosebujnijih hrvatskih trenera. Navodno se šuška o prelasku u Rigu FC, gdje ga čeka bivši igrač Gorice Hrvoje Babec.

Hrvatska nogometna reprezentacija FIFA objavila najnoviju ljestvicu: Hrvatska napravila veliki skok i sedma je reprezentacija svijeta divider

''Tomislavu u ime nogometnog kluba Auda iskazujemo najveću zahvalnost na njegovu radu i strasti. Upravo su njegove liderske sposobnosti omogućile stvaranje ovako uigrane momčadi na terenu i izvan njega. Želimo vam sreću iz dubine našeg zeleno-crnog srca. Nedostajat ćeš nam, šefe!'' poručili su iz vodstva kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider