Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JOŠKO ĆE IZVAN NJEMAČKE

Bayern nije zainteresiran za Gvardiola: "Imamo vrhunske braniče, imamo Josipa Stanišića!"

Iako u Bayernu trenutačno imaju neke probleme s kadrom, pojačanja poput Joška Gvardiola nisu im prioritet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih godinu i pol Joško Gvardiol pruža sjajne partije u dresu RB-a Leipzig i Bundesliga mu je svakako jako dobro sjela.

No isto tako znamo kako je naš stoper trenutačno među najtraženijim igračima svijeta te da gotovo može birati svoju budućnost, odnosno klub u kojem će uskoro zaigrati.

Joško doslovno može birati kamo će

Ako bi htio ostati u Njemačkoj, gledajući na cijenu kakvu će njegov klub izvjesiti, to bi bilo moguće jedino u Bayernu. Kako je minhenski gigant trenutačno u problemima po pitanju obrambenog reda, nakon što je do kraja sezone izgubljen Lucas Hernandes, postavlja se pitanje hoće li i oni krenuti u lov na Joška.

gol expired VIDEO Cirkusantski nastup vratara Manchester Uniteda: Pravo je čudo kako nije primio gol divider

Nešto o tome za Bild je rekao Hasan Salihamidžić, Bayernov sportski direktor, koji je zapravo govorio o dovođenju bilo kakvog pojačanja, gdje je onda naravno spomenut i Gvardiol.

"Nismo planirali nikakvu kupnju centralnog braniča. Jako smo dobro pokriveni na centralnom braniču s De Ligtom, Hernandezom i Upamecanom, tri vrhunska igrača. Također imamo i Josipa Stanišića", rekao je popularni Brazzo.

Bayern vjeruje u Josipa

Stanišić je nedugo prije početka Svjetskog prvenstva dobio novi ugovor s Bayernom te je već tada najavljeno kako će svakako imati veću minutažu. Ozljeda Lucasa Hernandeza, koji u Bayernu igra lijevog stopera ili lijevog bočnog, sigurno će otvoriti prostora.

Uostalom, Stanišić je prošle sezone u prvom sastavu Bayerna završio nakon ozljede Benjamina Pavarda i apsolutno je zadovoljio svojim nastupima.

Enzo Fernandez Najbolji mladi igrač Svjetskog prvenstva preskup je za najbogatiji klub svijeta divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider